Meer resultaten voor spirituele weekenden

spirituele weekenden
 
spirituele weekenden - Spirituele Ontwikkeling I.
En ook muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door. dDeze, spirituele muziek, Music from Above genoemd, is uniek.
Stilte Weekend De Slangenborg.
Het laatste weekend van september organiseren wij een stilte weekend waarin u afstand kunt nemen van de drukte van alledag en bieden we ruimte om in de stilte aandacht te geven aan dat wat voor u belangrijk is. Het terrein en de omgeving is een oud en bijzonder gebied die de stilte ondersteunen u en helpen ervaren wat het met u doet.
goedkope slotenmaker amsterdam
Home.
Uiteraard krijg je op dezelfde wijze les van Mirjam, zoals zij dat heeft geleerd in Engeland. In de agenda staan verschillende locaties waar Mirjam zaalreadings, workshops, cursussen of spirituele weekenden geeft en daar is bovendien de mogelijkheid om een priv├ęconsult te boeken.
accountant amersfoort
Wenteling Kundalini Weekend Wenteling.
Tijdens het kundalini weekend leer je verschillende technieken om te werken met kundalini energie onder directe begeleiding en energetische transmissie van Akshobia Manu Mougenot. Manu is aangesloten op de spirituele lijn van Guruji Rajkumar Baswar, mijn Indiase guru in Centraal India.
steps jurken
Spirituele Groeitrajecten Patrici├źrshuis.
Maar inschrijven voor een langer traject, voor een van onze spirituele Groeitrajecten, geeft een krachtige impuls aan jouw ontwikkeling. Gedurende een langere tijd kom je steeds weer hier in huis, weg van de buitenwereld, om samen met een groep zielemaatjes jouw groei aan te gaan. Het zijn intense weekenden.
vloeistoffen
Workshops Spiritueel Cursussen-en-workshops.nl.
Wat kunnen kleuren voor jou betekenen, welke kleuren passen op dit moment bij jou en hoe zet je ze in om lekker in je vel te zitten of om net de juiste keuze te kunnen maken? Creatief, Schilderen, Spiritueel, Persoonlijke Ontwikkeling.
persoonlijke lening aftrekbaar
Welkom.
Welkom bij Spirituele Weekenden. 10 dont's' voor een spirituele levenshouding. 1 Beperkende overtuigingen. 2 In het verleden blijven hangen. 3 Je zorgen maken over de toekomst. 4 Negatief praten over jezelf, in jezelf, met jezelf. 5 De behoefte om indruk te maken op anderen.
gezichtspeeling
De mooiste reizen voor o.a. yoga, ayurveda, mindfulness en detox. Happysoultravel.nl.
Op Bali zijn wij als een blok gevallen voor dit kleinschalige, professionele en zeer charmante ayurveda-oord net buiten Ubud, het spirituele hart van Bali. Hier vind je authentieke ayurvedische kuurprogrammas zogeheten Panchakarma-kuren uitgevoerd door gerenommeerde artsen uit India. Familievakantie op Ecofarm in Portugal.
vacature projectleider
Spiritueel Belevingsweekend.
Voor linnengoed wordt gezorgd. Mocht u interesse hebben, geef uzelf vast op en vul hier het reserveringsformulier in. Bij een minimale deelname van 14 personen kan het weekend doorgang hebben. Reacties van deelnemers. In" maart 2012 heb ik bij Yvonne een spiritueel belevingsweekend gedaan.
stick

Contacteer ons