Meer resultaten voor spirituele weekenden

spirituele weekenden
 
Spiritueel weekend 2018 is vol De Bron van Licht.
Uiteindelijk schreven zes mensen zich in voor het weekend van 23 t/m 26 april 2010. Naar mate deze datum naderde werden wij steeds nerveuzer, tja hoe zou het gaan, waar lopen wij tegenop? Nu kunnen we zeggen: het was een groot succes en dat uit zich in steeds weer nieuwe weekenden.
spirituele ontwikkeling
Spiritueel weekend Atlantis Centrum.
Spiritueel Weekend 13-14-15 april en 16-17-18 november. Wij bieden de mogelijkheid om met ons mee te gaan naar de volksabdij is Ossendrecht. Een mooie en fijne locatie voor onze spirituele weekenden. De weekenden hebben steeds een ander thema met diverse activiteiten.
partytent
Spiritueel Weekend Marjan Bulsing.
Ik organiseer al 10 jaar deze weekenden vol met passie en liefde. Wat ik belangrijk vind is dat iedereen mag zijn. Er wordt niet be oordeeld en ver oordeeld. Laat je verwennen in een weelde van kracht, liefde en energie en al het mooie wat er is en/of ontstaat.
urenregistratie software
Spiritueel Weekend, cursus Intuïtieve ontwikkeling door praktijk Marga Dekkers.
NLP-Therapie Reading Coaching Activiteiten HSP Begeleiding 06-28 27 26 11. Spiritueel Weekend / Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Ontdek jouw intuïtieve en paranormale gaven! Voor dit Spiritueel Weekend hoef je geen speciale ervaring te hebben op spiritueel gebied. Iedereen heeft spirituele gaven.
SPIRITUEEL ONTDEKWEEKEND.
aankomstdag kennismaking met de plek en elkaar. 20.45 kampvuur met een spirituele persoonlijke boodschap: diverse kaartensets aanwezig met uitleg. Dag 2: spirituele proeverij. 8.30 zonnegroet yoga energieoefening. 10.15 intuïtief schilderen: na een geleide meditatie maak je vanuit je intuïtie kennis met je onderbewuste.
Home.
Een veelzijdig programma. Het Spirituele Weekend vindt plaats in een heerlijke rustige en moderne locatie tussen weilanden en bossen van Wekerom te weten in.: De Eiken Stek. 6733 JH Wekerom. In deze groepsaccommodatie kunt u werken aan uw eigen ontwikkeling, bij elke workshop en sessie is altijd deskundige begeleiding aanwezig. Wij bieden u een veelzijdig programma met diverse workshops en sessies, onder programma kunt u meer lezen over onze activiteiten. Elk weekend heeft een eigen gevarieerd programma, dit wordt altijd in overleg met het medium samengesteld. Na het programma zitten wij gezellig bij elkaar, is er muziek en ruimte om gezellig te kletsen. Voor maaltijden, koffie, thee, karnemelk en alcoholvrije drank wordt gezorgd. Bekijk de agenda voor de diverse geplande weekenden, heb je interesse klik dan op aanmelden om jezelf op te geven.
Spiritueel Welzijn weekend Spirituele therapie, Yoga en Welzijn Esther van Schie.
Dan is dit spirituele welzijn weekend misschien iets voor jou. Maak ruimte voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling en ervaar meer energie en balans in je leven. inclusief eten en drinken 2 x ontbijt 2x lunch en 1 x eenvoudige warme maaltijd.
Spirituele agenda Netsamen April 2018.
ontwikkeling, Workshop of cursus. Rust, Ayurveda en Bezinning Marokko. Spirituele Vakantie Reizen. Kies je arrangement en geniet van Rust, Aandacht en Bezinning. Deze reis kun je plannen op de datum die jij bepaald. Ben je aan rust toe, er even.

Contacteer ons