Resultaten voor spirituele weekenden

spirituele weekenden
 
Workshops bij De weg naar jezelf Dewegnaarjezelf.
Bij aanmelding een aanbetaling van 100, via de Webshop. Je ontvangt een Certificaat van Deelname. Er zijn 2 type Workshop Weekenden, de Algemene en de Master Weekenden. Algemene: degene die graag aan zichzelf willen werken onder begeleiding van Wendy Ann.
spirituele workshops
Foto's' van Spiritueel Centrum Andere Boeg-yoga meditatie.
Fotos van het programma van meditatie en yoga weekenden vakanties op Andere Boeg.: De buitenkant van schip Andere Boeg.: Uitzichten van schip Andere Boeg.: Invalid Displayed Gallery. ampltiframe; src//www.googletagmanager.com/ns.htmlidGTM-MZFP6F height0 width0 styledisplaynonevisibilityhiddenampgtamplt/iframeampgt.: Meld je hieronder aan: gratis meditatie cursus tips.
preventie assistente opleiding
Home.
Een veelzijdig programma. Het Spirituele Weekend vindt plaats in een heerlijke rustige en moderne locatie tussen weilanden en bossen van Wekerom te weten in.: De Eiken Stek. 6733 JH Wekerom. In deze groepsaccommodatie kunt u werken aan uw eigen ontwikkeling, bij elke workshop en sessie is altijd deskundige begeleiding aanwezig. Wij bieden u een veelzijdig programma met diverse workshops en sessies, onder programma kunt u meer lezen over onze activiteiten. Elk weekend heeft een eigen gevarieerd programma, dit wordt altijd in overleg met het medium samengesteld. Na het programma zitten wij gezellig bij elkaar, is er muziek en ruimte om gezellig te kletsen. Voor maaltijden, koffie, thee, karnemelk en alcoholvrije drank wordt gezorgd. Bekijk de agenda voor de diverse geplande weekenden, heb je interesse klik dan op aanmelden om jezelf op te geven.
psychotherapie betekenis
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Een retraite om te genieten, bij te tanken en thuis te komen bij jezelf, met alle ruimte voor verdieping en spirituele groei. Rust en ruimte voor jezelf, reflecteren op betekenis en balans in je dagelijks bestaan. Ervaren van contact met jezelf en in de ontmoetingen met anderen.
VPN
Spiritueel Weekend, cursus Intuïtieve ontwikkeling door praktijk Marga Dekkers.
NLP-Therapie Reading Coaching Activiteiten HSP Begeleiding 06-28 27 26 11. Spiritueel Weekend / Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Ontdek jouw intuïtieve en paranormale gaven! Voor dit Spiritueel Weekend hoef je geen speciale ervaring te hebben op spiritueel gebied. Iedereen heeft spirituele gaven.
rotterdam slotenmaker

De vorige weekenden waren een enorm succes waarvan de energie nog voelbaar is. Ik laat mij leiden door de Spirits wat er mag gebeuren in het weekend. Ik weet dus ook niet van te voren wat de invulling zal zijn.
ikea
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Westerbork. Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits. Marjan Tabak, Beide benen op de grond. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. Reiki 2 cursus. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage.
Personal coach en trainer DEVINUS Coaching, spirituele reizen, relatietherapie, vrouwen weekend. Brunssum Sittard.
Spirituele vakantie Zuid-Italie. Een prachtige spirituele reis Loslaten geeft vrijheid van 19 tot en met 26 juni 2018. Kijk hier voor alle informatie. Spirituele vakantie Lanzarote. Een prachtige spirituele reis in oktober 2018. Kijk hier voor alle informatie. 20, 21, 22 april 2018 in Zuid-Limburg.

Contacteer ons