Resultaten voor spirituele ontwikkeling opleiding

spirituele ontwikkeling opleiding
 
Spirituele Ontwikkeling I.
Als je in je gevoel zit, kun je je eigen spiritualiteit ontdekken en je leven daarmee verrijken. Eenmaal in je gevoel ben je rijp voor Spirituele Ontwikkeling I, waarin we je bewust je begeleiders van boven, ook wel spirituele gidsen genoemd, laten voelen, je laten ervaren wat ze voor je kunnen betekenen en je met ze gaat communiceren.
Home Omzin.
Welkom bij Omzin training intuïtie en ontwikkeling. Wij genieten elke dag van de momenten dat mensen in contact zijn of komen met hun innerlijk verlangen en drijfveren. De bijdrage die wij leveren is om dat contact tot stand te brengen of te verdiepen. Lees verder
spirituele coach
Agenda spirituele evenementen Monique van der Klooster.
De Broodfabriek te Rijswijk. 21 en 22 september sta ik op de spirituele beurs te Rijswijk bij de Broodfabriek.Hier zal ik lezingen geven en deelnemen aan het forum welke is van 16 tot 17 uur. forum is gratis vragen stellen aan 4 hele goede mediums. Waarvoor kunt u bij mij terecht? Elk gesprek is persoonlijk, blijft geheim en blijft altijd binnen de muren. Als u zich niet comfortabel voelt bij mij of als het niet klikt, of als het niet mijn expertise is zal ik u altijd naar iemand anders doorverwijzen. Zowel met een eenvoudig lijkend probleem als wel zwaardere problemen kun je bij Monique terecht. Van het niet lekker in je vel zitten, tot zwaardere trauma verwerking. Met meer dan 20 jaar ervaring in de praktijk is zij sinds enkele jaren ook docent voor therapeuten en gediplomeerd praktijkbegeleider voor startende therapeuten. Rouwverwerking met therapie en ook paragnostisch. Zelfontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling, Zelfvertrouwen.
opleiding en ontwikkeling
Zuiderlicht Breda Centrum voor bewust leven Zuiderlicht Breda.
Het centrum biedt ruimte aan een grote groep docenten en therapeuten die consulten, trainingen, lezingen en opleidingen aanbieden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spiritualiteit. Zuiderlicht heeft als doel mensen in hun eigen kracht te brengen zodat ze vanuit hun essentie kunnen gaan leven en keuzes gaan maken waar ze blij, gezond en gelukkig van worden. Bekijk de Agenda. ENKELE DATA UITGELICHT: START OPLEIDING MINDFULNESSTRAINER KIDS 2 JUNI ENGELENWEEKEND AAN ZEE VAN 22-24 MAART BEZIELINGSWEEK IN DE EIFEL 12-19 JULI.
persoonlijke ontwikkeling
Cursus: Spirituele Ontwikkeling Springest.
Voor velen betekent dit het stoppen van hun grootste energielek en een werkelijke bevrijding. Wat jouw ware potentieel is, wat het betekent om vanuit jouw ware potentieel te leven en hoe je dat bereikt, ontdek je in deze 2-daagse training Spirituele Ontwikkeling.
persoonlijke ontwikkeling
Intuïtieve ontwikkeling Holistisch Centrum Brabant.
AVG en Klachten. Home Intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze cursus leer je om te gaan met jouw intuïtie, sommige noemen dit ook wel je zesde zintuig. Iedereen weet dat we vijf zintuigen hebben; reuk, zicht, smaak, tast en gehoor. Er is ook nog een innerlijke bron in ons aanwezig waarmee we helder weten, helder voelen.
hbo coaching
Praktijk Levenskracht Cursussen.
Opgeven via het inschrijfformulier. MEDIAMIEKE SPIRITUELE ONTWIKKELING 1 DAG. Tijdens deze dag maak je kennis met zowel de spirituele wereld als het mediumschap.: als jij je afvraagt of dit iets voor jou kan zijn, dan is dit een leuke start! Besluit je hierna om deel te nemen aan de 3 daagse opleiding, dan ontvang je 25 euro korting.
slot vervangen prijs
Home Intuitief.
En tot slot de Hara coaching opleiding op 16 zaterdagen in Sliedrecht. Die je nog verder kunt uitbreiden met de Advanced Hara Coaching. Ook kun je voor Persoonlijke begeleiding bij ons terecht. Je sluit elke opleidingen af met een diploma. Heb je voldoende vooropleiding? Dan kun je in overleg een voorgaande stap overslaan en instromen in de vervolgopleiding. We geven je daarvoor graag een Gratis energie check in Sliedrecht. 1 x / maand, aantal: 4 x op zaterdag., òf bij Anna van Leeuwen 12 avonden in de Open Hof maandag of dinsdag. Natuur en intuïtie weken. 1 x hele week, eind mei, begin juni. 15 x op maandagavond 3 x op zaterdag., òf 8 x op zaterdag, in 1 of 2 trimesters. Open Hof Djoj. 2 x / maand, aantal: 20 x op zondag 5 x op zaterdag, in 4 trimesters. Hara coach opleidingen. 1 x / maand, aantal: 16 x op zon en zaterdagen. Consulten / persoonlijke begeleiding. Bel of mail voor een afspraak.: 06-53364113 / intuitief@dds.nl. Bekijk: Gratis workshops intuitie en healing op de open dag van Djoj., Bekijk: Open middag Intuitieve ontwikkeling in de Open Hof Rdam Ommoord.
accountant amersfoort
CLI Centrum voor Leven en Intuïtie.
Het CLI biedt opleidingen intuïtieve ontwikkeling. Intuïtie is innerlijk weten, het totaal aan capaciteiten van de mens naast het rationele. Het ontwikkelen van je intuïtie geeft inzicht in jouw leven en jouw functioneren. Het opent de deur naar eigen weten en naar op een simpele manier in verbinding zijn met jezelf en anderen.
monitor-arm

Contacteer ons