Resultaten voor spirituele inzichten

spirituele inzichten
 
spirituele inzichten - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Spiritueel narcisme Psychologie Magazine.
Het wordt langzamerhand duidelijk dat werkelijke spirituele ontwikkeling heel nauw luistert en een hoge mate van kritische aandacht vraagt. Dat rijmt met wetenschappelijke inzichten. In de psychologie wordt onderscheid gemaakt tussen twee systemen: het bewuste, reflectieve en het onbewuste, impulsieve systeem.
SEO Consult
tektiet, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen.
De steen beschermt sterk intuïtieve mensen en healers tegen negatieve invloeden door de solar plexus af te sluiten voor energie die niet opgenomen zou moeten worden in het energielichaam. Libisch goud tektiet bevordert zelfverwezenlijking en spirituele inzichten en groei. De spirituele werking heeft grote overeenkomsten met de werking van moldaviet een donkergroene tektiet soort.
omsnoeringsband
Spirituele Integratie.
Het is dus doodnormaal als je je regelmatig in verwarring voelt, juist als je rijp bent voor spirituele inzichten of ze al hebt mogen ontvangen. Vaak bieden spirituele leraren wel de inzichten zelf, maar regelmatige individuele begeleiding bij het integreren van wat ze aanbieden is veel gevraagd, simpelweg omdat het in een openbare situatie niet goed mogelijk is.
piggy
Spiritueel schrijven Onkruid.
Mensen die voor hun beroep veel schrijven of met taal bezig zijn, hebben vaak meer moeite om die vrijheid te nemen. Saskia de Bruin, de auteur van deze leergang van het Onkruid College, ziet zich als een spirituele vroedvrouw. Ze helpt graag bij geboorteprocessen van mensen.
advertentie op google
Spiritueel wetenschappers, exacte spiritualiteit Filosofie.nl.
Barendregt stelt dat de wetenschap ons weliswaar belangrijke inzichten in de werking van de natuur schenkt, maar niet het lijden uit de wereld helpt. Zo wordt de mens soms geconfronteerd met diepe angsten. Meditatie is volgens Barendregt een probaat middel om de angst te temmen. Tijdens het mediteren kan de mens zijn gerichtheid op het ik opgeven en vreugdevolle rust verwerven. Dit betekent niet dat iedereen kritiekloos op zijn meditatiemat moet gaan zitten. Barendregt citeert Boeddha: Je moet niets aannemen, behalve als het overeenkomt met je eigen ervaring en gevolgtrekkingen. Deze uitspraak getuigt volgens Barendregt van een wetenschappelijke houding. Behalve via persoonlijke ervaring is het de moeite waard om meditatie ook wetenschappelijk te evalueren. De wiskundige kijkt dan ook welk effect meditatie heeft op depressieve mensen. Barendregts onderzoeksresultaten zijn bemoedigend: meditatietrainingen verminderen de terugvalkans van de pati├źnten drastisch. Op die manier leidt het onderzoek naar een spirituele praktijk tot nieuwe wetenschappelijke feiten.
slotenmaker geleen
Hoe pas je spirituele inzichten toe zonder jezelf te verliezen? Pioniersmagazine.
Voor nu wil ik het hebben over het vervolg: het grote nadeel van spirituele inzichten, waarom niet alles wat je droomt of inziet realistisch hoeft te zijn en zelfs kan leiden tot het opgeven van je eigen verantwoordelijkheid. Hoe zorg je ervoor dat je de inzichten die je opdoet in bijvoorbeeld meditatie of in dromen, zorgvuldig toepast in je leven en je de juiste keuzes maakt?
fotolijsten hout
Spirituele boswandeling Praktijk De" weg naar Inzicht."
Op zaterdag 19 maart organiseer ik van 13.00 uur tot 16.00 uur een spirituele boswandeling in het Mastbos in Breda. 21 maart het begin van de lente, we gaan met z'n' allen weer meer naar buiten. De lente staat symbool voor vernieuwing, een goed moment om met elkaar te ervaren wat de natuur ons laat zien, wat ons daardoor weer dichter bij onszelf brengt. Ik zal tijdens deze boswandeling ook voor ieder persoonlijk een boomlezing doen. Dit houdt in: dat jij tijdens de wandeling een boom aanwijst die jouw aandacht trekt. Een boom laat ons veel symbolen zien. Naar aanleiding van deze symbolen vertel ik jou iets over jouw verleden, heden en de toekomst. Op een stille open plek zullen we met elkaar een mooie meditatie doen en laten we de inzichten tot ons komen.
De Ayahuasca ceremonie heeft mij diep spirituele inzichten gegeven Om-Mij.
Ik ben diep dankbaar voor jullie openheid, het bieden van steun, het geven van vertrouwen, fantastisch organisatie en muziek van de Ayahuasca ceremonie afgelopen maandag 25 januari. De Ayahuasca ceremonie heeft mij diep spirituele inzichten gegeven en diepere Love and Kindness voor LEVEN.

Contacteer ons