Op zoek naar de spirituele poort?

de spirituele poort
 
Marktplaats.nl De Spirituele Poort, Dé Spirituele Consultlijn! Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit.
Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld! 0909-99 33 66 3 0.80ct p.m Deze spirituele hulplijn is opgezet met de insteek om u een handreiking te bieden, een gereedschap die u zelf toe kunt passen in uw manier van leven.
webinar
contact met medium, reading, consult, contact met overledenen, coaching, spiritueel.
Om misvattingen en teleurstellingen te voorkomen, per 1 November 2013 is De Spirituele hulp en consult-lijn wegens groot succes overgenomen door een andere partij. Mireille heeft nog enkele maanden haar expertise ingezet als Produktmanager spirituele diensten op het mediapark in Hilversum voor de nieuwe eigenaar maar heeft vanaf 1 april 2014 geen enkele verbinding of samenwerking meer met De Spirituele Poort.
vouwgordijnen accessoires
Helderziende paragnosten Spirituele kaart De Poort.
Voor de poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort? Bestel uw Spirituele kaarten Online.
spirituele workshops
Tijd/Ruimte Poorten / Spiritueel Filosofie Wetenschap Inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl.
De negende poort is het einddoel van onze reis naar Indonesië Andere locaties die ontoegankelijk zijn vanwege politieke en religieuze strijd zijn de Tempelrots in Yerushalaim en zijn tweelingziel de Kaba in Mekka. Een SterrenPoort die in het nieuws kwam door piraterij is de Bab el Mandeb Poort der Tranen.
De Spirituele Poort Mireille Weet Meer: In april 2009 heeft Mireille.
De Spirituele Poort Mireille Weet Meer: In april 2009 heeft Mireille het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn De Spirituele Poort Mireille Weet Meer op te zetten nadat zij een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam is geweest.
De Poort.
Chakra's' houden onze evolutiespiraal op gang en functioneren op verschillende dimensies tegelijk. De chakra's' besturen zo ons fysiek, ons psychische en ons spirituele bewustzijn. De zeven hoofdchakra's' die in ons lichaam huizen, bevinden zich tussen de stuit en de kruin in een baan langs de ruggengraat.
De poort Spirituele dagkaart Orakelkaarten Online Orakels.
LUDO LEGEIN BOX190 VRAGEN STAAT VRIJ! kaartlegger astroloog helderziende spirituele raadgever. 0909 7000 000 / BOX: 1302 0.90 p/m. Kaartlegster met een luisterend oor en een groot hart, intuitiefpendelenlife-coach. 0909 7000 000 / BOX: 1371 0.90 p/m. Al onze consulenten. WAT VOND JIJ VAN DE POORT?
De Spirituele Poort heeft ruimte voor. Mireille van Rijn Medium Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Mireille van Rijn Medium. 9 juni 2012. De Spirituele Poort heeft ruimte voor spirituele Toppers! spiri-coaching, mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen! Zie vacature site! Vacatures Mireille weet meer. Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld!

Contacteer ons