Meer resultaten voor de spirituele poort

de spirituele poort
 
Marktplaats.nl De Spirituele Poort, Dé Spirituele Consultlijn! Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit.
Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld! 0909-99 33 66 3 0.80ct p.m Deze spirituele hulplijn is opgezet met de insteek om u een handreiking te bieden, een gereedschap die u zelf toe kunt passen in uw manier van leven.
bosch
Sterrenpoort.
Natuurlijk kunnen zij met hun ruimteschepen rond de Aarde vliegen en missies uitvoeren, maar dat doen ze alleen op verzoek van mensen of de spirituele hirarchie. Een poort daarentegen geeft ze de mogelijkheid om veel directer te communiceren met de mensheid of zoals we onlangs gezien hebben, met het Devarijk.
prince2 practitioner
De Spirituele Poort heeft ruimte voor. Mireille van Rijn Medium Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Mireille van Rijn Medium. 9 juni 2012. De Spirituele Poort heeft ruimte voor spirituele Toppers! spiri-coaching, mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen! Zie vacature site! Vacatures Mireille weet meer. Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld!
philips stofzuiger
De Poort.
Chakra's' houden onze evolutiespiraal op gang en functioneren op verschillende dimensies tegelijk. De chakra's' besturen zo ons fysiek, ons psychische en ons spirituele bewustzijn. De zeven hoofdchakra's' die in ons lichaam huizen, bevinden zich tussen de stuit en de kruin in een baan langs de ruggengraat.
goochelaar
De Spirituele Poort Mireille Weet Meer: In april 2009 heeft Mireille.
De Spirituele Poort Mireille Weet Meer: In april 2009 heeft Mireille het initiatief genomen een eigen spirituele hulplijn De Spirituele Poort Mireille Weet Meer op te zetten nadat zij een periode op een spirituele en paranormale hulp lijn werkzaam is geweest.
medium angel
Helderziende paragnosten Spirituele kaart De Poort.
Voor de poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort? Bestel uw Spirituele kaarten Online.
Welkom bij Puur Medium, Dé Spirituele en ParanormaleHulp en Advieslijn!
Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde, vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.
Tijd/Ruimte Poorten / Spiritueel Filosofie Wetenschap Inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl.
De negende poort is het einddoel van onze reis naar Indonesië Andere locaties die ontoegankelijk zijn vanwege politieke en religieuze strijd zijn de Tempelrots in Yerushalaim en zijn tweelingziel de Kaba in Mekka. Een SterrenPoort die in het nieuws kwam door piraterij is de Bab el Mandeb Poort der Tranen.

Contacteer ons