Meer resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
 
spirituele opleidingen
Compu Act Opleidingen.
1112 XN Diemen. Compu Act Opleidingen. 3085 ER Rotterdam. 023 551 3409. Kleine Singel 33. 3572 CG Utrecht. 030 737 05 81. IP Computer Training Centrum. 5644 AE Eindhoven. 040 256 65 20. Schrijf mij nu in voor de nieuwsbrief.
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
De opleiding reiki master en chakra healer zorgt voor een spirituele reis., ontwikkeling en een brandende kracht in jezelf. Spiritueel Centrum Jasmijn-Tilburg. In het hart van Tilburg aan de Gondelstraat bij de Piushaven, ligt Spiritueel Centrum Jasmijn Tilburg, gespecialiseerd op het gebied van spiritualiteit, welzijn en balans. Verder Winkelen
opleiding coach
Op het schoolbord: Spiritualiteit! Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Mooi om mee te mogen maken als docent-opleider; het groeiproces en de bewustwording van de spiritualiteit van de leraar in opleiding. Marie Louise Reijn. 1 Roothaan, Spiritualiteit begrijpen, een filosofische inleiding, Boom., Amsterdam, 2007, p. 2 Chopra, De 7 spirituele wetten van succes, Altamira_Becht, Haarlem.
communicatie opleiding
Tarot Spirituele opleidingen.
Op zoek naar een lijst met spirituele opleidingen? Hieronder vindt u websites met als thema spirituele opleidingen. Al deze opleidingen worden kosteloos geplaatst en zijn voor rekening van de betreffende organisatie. Zou u uw opleiding ook aan deze lijst toegevoegd willen zien?
schuldhulpverlening opleiding mbo
De nieuwe coachopleiding Leer krachtig en intuïtief begeleiden.
Je voelt dingen beter aan en kunt op basis van je zuivere gevoel bepalen welke vraag of methode het beste past voor jouw klant. Maar ik houd zelf ook van duidelijke en concrete oefeningen en sta zelf ook bekend als een coach die juist heel fris en modern omgaat met de meer spirituele manieren van coachen.
yin yoga opleiding
Lichtfontein.
Ook organiseren we reizen naar bijzondere bestemmingen en bieden we masterclasses, vaak door wereldberoemde leerkrachten of spirituele leiders. Lichtfontein is gevestigd in een voormalige school in Appelscha, omgeven door prachtige natuur en topografisch middelpunt van Noord Nederland. We zijn uitstekend bereikbaar voor cursisten uit o.a. Makkinga, Ravenswoud, Veenhuizen, Oldeberkoop, Boijl, Langedijke, Oosterwolde, Smilde, Diever, Dwingeloo, Hooghalen, Fochteloo, Bovensmilde, Assen, Noordwolde, Haule, Elsloo, Donkerbroek, Appelscha, Hoogersmilde, Wijnjewoude, Beilen en Haulerwijk. Kortom: voor iedereen uit de omgeving is het zonder meer mogelijk om aan onze activiteiten deel te nemen. Er is ruime parkeergelegenheid en de bus stopt voor de deur! Lichtfontein Opleidingen verzorgt aanvullende beroepsopleidingen tot Energetisch Chakra Therapeut, Chakra Masseur en Chakra Yoga leerkracht.
hbo opleiding voeding
Opleiding spiritueel werker.
Je kunt je dan na het behalen van de medische basiskennis op HBO-niveau eventueel aansluitenbij de BATC BelangenAssociatie voor Therapeut en Consument waardoor je consulten door een aantal zorgverzekeraars in Nederland geheel of gedeeltelijk vergoed worden. De opleiding kan in deeltijd worden gevolgd. Een dagtaak of baan kan dus prima samengaan met dit spirituele opleidingstraject.
hypnotiseur
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Verdieping en ondersteuning in je Spirituele Ontwikkeling. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je het contact met je begeleiders verder verdiepen in Spirituele Ontwikkeling II en Spirituele Ontwikkeling III. Iedereen die Spirituele Ontwikkeling I heeft gevolgd, heeft toegang tot de ondersteunende, inspirerende en geheime Facebookgroep In Contact met je begeleiders van boven.
opleiding massagetherapeut rotterdam
Opleidingen.
1 Spiritueel uit de kast komen. 3 Toegepaste spiritualiteit. 6 Wat ben je stil Irene, Is er iets? ASPI opleidingen algemeen. De 4-jarige beroepsopleiding tot Energetisch integraaltherapeut HBO niveau. De 2-jarige opleiding tot Energetisch begeleider MBO niveau. De Jaartraining Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling JISO.

Contacteer ons