Resultaten voor spirituele opleidingen

spirituele opleidingen
 
Spirituele Intuïtieve Academie.
Voor overige vragen of inschrijvingen kunt u terecht bij het secretariaat van de Spirituele Intuïtieve Academie. Op de website van De Spirituele Academie vind u uitgebreide informatie over de inhoud van de opleidingen, het lerarenteam en de locaties waar de diverse opleidingen worden gegeven in zowel binnen als buitenland.
opleidingen
Home.
Karins deelname aan Symposium Hogeschool. medewerking aan Altijd Jong RTL4. 1 Spiritueel uit de kast komen. 3 Toegepaste spiritualiteit. 6 Wat ben je stil Irene, Is er iets? Zoeken in de website. ASPI opleidingen algemeen. Jaartraining Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling JISO.
opleiding trainer
Spirituele HBO opleidingen School Of Life.
Je kunt bij School of Life niet alleen spirituele HBO opleidingen volgen, maar je kunt ook deelnemen aan diverse interessante workshops. Spirituele HBO opleidingen. Spirituele HBO opleidingen en workshops. Tijdens de spirituele HBO opleidingen van School of Life komen een aantal essentiële onderdelen aan bod.
Opleidingen Cursussen
Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Eigenlijk beschikken we bij onze geboorte al over een basis van spirituele ontwikkeling. Tijdens je jeugd en verdere leven doe je echter nauwelijks of niets met deze aangeboren vaardigheden en dat is jammer want je kunt er zowel je eigen leven als het leven van anderen mee verrijken.
opleidingen
Spirituele en multidimensionale Elohim opleidingen.
1 jarige Elohim beroepsopleidingen. De korte spirituele beroepsopleidingen zijn op zich zelfstandige opleidingen voor een beroepspraktijk, en vormen tevens een basis voor de verdiepende spirituele beroepsopleidingen. Ze kunnen programmatisch binnen 1 jaar worden afgerond. Beroepsopleiding Magic Merlin Healer M. Reading opleiding met lichthealingen RO.
spirituele cursus
Home.
OPLEIDING MINDFULNESSTRAINER, NIEUWE GROEP START 18 SEPTEMBER. Deze opleiding die 4 maanden duurt en in Breda gegeven wordt, is bedoeld voor mensen die graag aandachtig in het leven staan en dit door willen geven en delen. Na het afronden van deze opleiding ben je in staat om Mindfulnesstrainingen te geven aan groepen en individuen.
opleiding leiderschap
Spirituele Praktijk Miraja, Centrum voor Tarot, Healing en Mediumschap.
Felice de Baare Haarlem_edited. Dit is één van de eerste opleidingen die ik gaf binnen Spirituele Praktijk Miraja. Toevalligerwijs is het ook één van de eerste opleidingen die ik zelf heb gevolgd toen ik besloot meer te willen werken met de spirituele wereld.
Op het schoolbord: Spiritualiteit! Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Mooi om mee te mogen maken als docent-opleider; het groeiproces en de bewustwording van de spiritualiteit van de leraar in opleiding. Marie Louise Reijn. 1 Roothaan, Spiritualiteit begrijpen, een filosofische inleiding, Boom., Amsterdam, 2007, p. 2 Chopra, De 7 spirituele wetten van succes, Altamira_Becht, Haarlem.

Contacteer ons