Op zoek naar spirituele oefeningen?

spirituele oefeningen
 
Geestelijke oefeningen Wikipedia.
Geestelijke oefeningen, originele Latijnse titel Exercitia spiritualia, is een religieus werk, geschreven in de periode van 1522 tot 1524 door de heilige Ignatius van Loyola, stichter van de jezuïetenorde. Het werk omvat circa 200 bladzijden en bestaat uit een reeks van gebeden, meditaties en geestelijke oefeningen.
power yoga
Spirituele groei.
In Spirituele groei presenteert de Dalai Lama stapsgewijs oefeningen die zijn bedoeld het vermogen van de lezer tot spirituele groei te verruimen en hem te leren hoe verstorende gevoelens vervangen kunnen worden door een positieve instelling. Hij illustreert de oefeningen met persoonlijke anekdotes en ervaringen en geeft je zo alle inzicht, steun, begeleiding en inspiratie die je nodig hebt om succes en vervulling in je spirituele leven te vinden.
spirituele workshops
aura beschermen Altamira.
En via je de spirituele auralaag heb je contact met je Bron. Een gezond aura is van groot belang voor je vitaliteit. Maar soms loop je energetisch leeg, vervuilt je aura of ga je meetrillen met een ander. Met deze aura beschermen tips van William Bloom voorkom je dat.
kaarten online bestellen
Schrijven als spirituele oefening.
Xaverius In en rond het kerkgebouw Spiritualiteit Spiritualiteit in de Geloofsgemeenschap SFX Schrijven als spirituele oefening. picture_as_pdf print file_download. Schrijven als spirituele oefening. Om spiritualiteit een plaats te geven in je leven, is af en toe iets opschrijven van onschatbare waarde.
online cursus mindfulness
Reiki oefeningen? 5 krachtige oefeningen voor zelfheling.
oktober 25, 2017 om 636: pm. De oefeningen voor de verkoudheid kan ik toch ook bij iemand anders doen? spirituele energie schreef.: oktober 26, 2017 om 124: pm. Deze oefeningen kan je inderdaad ook toepassen in een behandeling bij een ander.
slotenspecialist utrecht
NLP Oefeningen NLP Groningen.
Heeft u vragen over één van onze diensten of producten? Neem dan gerust contact met mij op: 06 53 56 50 87. NLP is vooral doen en ervaren. Hieronder vind je een aantal oefeningen uit de NLP opleiding. De oefeningen staan op alfabetische volgorde.
collage
Oefeningen om uw intuïtie te verbeteren 2 Psychologie MagazinePsychologie Magazine.
Maar bij het maken van de juiste keuzes is intuïtie vaak belangrijk. 4 oefeningen om uw intuïtie te ontwikkelen.: Er zijn vijf manieren waarmee onze intuïtie tot ons spreekt, namelijk fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en ruimtelijk. Met deze oefeningen ontdekt u hoe intuïtie voor u voelt en in uw leven naar voren komt.
Lachen zonder reden bij lachyoga GezondheidsNet.
Speelse oefeningen Deze oefeningen leren je het kind in jezelf te durven laten zien. Bij deze oefeningen wordt regelmatig gedanst. Yogagerelateerde oefeningen Rekken en strekken, ademhalingsoefeningen, bewustwording, lachmeditatie en balansoefeningen. Spirituele oefeningen Oefeningen die op bepaalde waarden gebaseerd zijn en tot dieper emotioneel bereik kunnen komen.

Contacteer ons