Resultaten voor spirituele begeleiding

spirituele begeleiding
 
spirituele begeleiding - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Over spiritualiteit en geestelijke begeleiding Theoblogie.
Maar gelukkig degene, die vanaf het begin begeleiding kreeg van een ervaren bergbewoner of een doorgewinterde lage land bewoner. Wat mijn betreft: mijn ouders, de dominee die op het lyceum cultuurgeschiedenis van het christendom gaf, een hoogleraar in Groningen toen: Rode Weeshuisstraat 8, een diaken in de eerste gemeente die mij, wanneer hij het gras van de oude pastorietuin kwam maaien met de zeis, liet delen in zijn wijze inzichten. In gelovige eenvoud ontving ik van hem clergy care. Zo mag de pastor als geestelijk begeleider van een gesprekspartner tolk en gids zijn op diens spirituele pad door laagland en gebergte.
preventie assistente opleiding
Spirituele stervensbegeleiding.
Bij de Stichting Mananochoja is er gelegenheid begeleiding te ontvangen bij dit unieke proces, deze overgang naar een nieuw leven, om in acceptatie en overgave te komen. Ook voor de nabestaanden is er de mogelijkheid om begeleiding te ontvangen bij het proces van loslaten van de dierbare, voor of na het overlijden.
online kaarten maken gratis
Spirituele begeleiding.
Een spiritueel consult geeft niet alleen duiding en inspiratie, maar betekent ook dat nieuwe kanalen in je energiesysteem geopend worden, zodat je werkelijk een stap vooruit kunt zetten in je groeiproces. Een consult duurt ongeveer 1 tot 15, uur en kost 50, euro.
VPN
Bewust Sterven Spirituele begeleiding van zieken, stervenden en nabestaanden.
In mijn tijd bij een kinderhospice merkte ik dat veel mensen niet goed voorbereid zijn op het afscheid van dit leven en het verwerken van verlies. Na een cursus Stervensbegeleiding en een training Spirituele Stervensbegeleiding heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van zieken, stervenden en nabestaanden.
nieuwe sloten
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Ik was zo enthousiast dat ik daarna ook spirituele ontwikkeling II ben gaan doen, die veel verdieping geeft. Je werkt in kleine groepjes en er is veel tijd en aandacht voor iedereen. De begeleiding van Caroline en Maurice is respectvol en warm.
fotolijst 30x30
Spirituele Reizen.
Aurora organiseert om de twee jaar speciale spirituele reizen. Zo hebben we bijvoorbeeld reizen georganiseerd naar o.a Egypte, Israël, Jordanië, Peru, Tibet, China en Australië. De reis hieronder heeft inmiddels plaatsgevonden. Unieke 21-daagse spirituele reis door Engeland, Ierland en Schotland. 12 september 2 oktober 2017. Spirituele begeleiding door Johan van Lier.
Pastorale spirituele begeleiding Bezoekers Sint-Maria Halle.
De vele vragen die dan naar boven komen, zijn niet steeds makkelijk om te delen met iemand uit je nabije omgeving. De pastorale dienst is er om pastorale en spirituele begeleiding te bieden, om in een sfeer van veiligheid en vertrouwen te luisteren naar uw bezorgdheden.
AltNed Therapeuten Praktijk voor spirituele begeleiding.
Praktijk voor spirituele begeleiding. Wij mensen kunnen op 4 gebieden helen, te weten: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. In de reguliere zorg wordt vooral de spirituele kant vergeten. Dit is het gebied van de ziel, de energetische kant van de mens.

Contacteer ons