Op zoek naar spirituele avond?

spirituele avond
 
Spirituele avonden.
Voor de invulling kun jekiezen uit.: jouw spirituele ontdekkingen. De dag of avond wordt bij het isis centrum gehouden in Purmerland. Je kunt me ook uitnodigen. Ik kom dan bij jou thuis om voor jou en je vriendinnen een kaartlegging te doen.
gratis spirituele hulp
home.
Het SGL heeft zich als doel gesteld het paranormale in de breedste zin op een zuivere manier onder de aandacht van mensen te brengen. Hiertoe organiseert het SGL elke maandag een openbare avond waarbij een bekend medium wordt uitgenodigd voor een demonstratie op spiritueel gebied.
ibc container
Spirituele open meditatie avonden Sensibel.
Mensen die geïnteresseerd zijn in een van de trainingen of opleidingen van Sensibel, kunnen aan het einde van de open avond terecht voor informatie. Op woensdag 21 november 2018 is voorlopig de laatste spirituele open meditatie avond. Vanaf januari 2019 zullen deze avonden alleen nog incidenteel georganiseerd worden.
met liefs kaarten
5 september 2018: Spirituele Avond Automatisch handschrift Gemeente Drimmelen.
5 september 2018: Spirituele Avond Automatisch handschrift. 5 september 2018. Hotel-Partycentrum t Trefpunt, Raadhuisplein 1a, Made. Automatisch Schrift door gastspreker Petra Busio tijdens de Spirituele Avond met een Thema in t Trefpunt in Made. Het schrijven via de pen met je hogere zelf.
slotenmaker leiden
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Westerbork. Training Natuurwezens en Sjamanen Spirits. Marjan Tabak, Beide benen op de grond. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. Reiki 2 cursus. Open Spirituele Avond Bewustzijnsontwikkeling Roermond. URL Datum Evenement Houder Locatie Bijdrage.
slotenspecialist amsterdam
Een spirituele avond met medium Angelique.
Het is mogelijk een Spirituele avond bij jou thuis of bij mij in de praktijk te organiseren, dit kan vanaf 5 personen. Op deze manier creëer je een serene ambiance voor een onvergetelijke avond met antwoorden en inzichten die je leven kunnen veranderen maar die zeker ook een onvergetelijke indruk en herinnering zullen achter laten.
houten collage fotolijsten
Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading.
Ontwaken, enlightenment tot in onderste chakra's.' Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading. Tijdens de spirituele avond en het healingsrondje krijg je, als je wilt, individuele healing-reading. Soms op bepaalde ingebrachte themas en anders op dat wat komt.
Paranormale avond, medium avond anahata-assen.
Paranormale avond, seance, psychometrie avond, foto lezen. Kosten: op aa nvra ag. Info: 0592-35 9221. Wij Wim en Ronnie reiken op levensbeschouwelijke wijze inzichten aan wat een combinatie kan zijn van.: Helderziende waarneming via de tarot Spontane waarneming in contact met overledenen. Trance contact met de overledene. Spontane waarneming via de aura. Helderziende waarneming vi a van te voren gemaakte tekeningen met boodschap. Helderziende waarneming via foto en of voorwerp psychometrie. Werken met bloemen bloemenseance of met getallen volgens de diagram techniek is ons ook niet vreemd. Deze avonden worden voornamelijk door spirituele verenigingen georganiseerd.

Contacteer ons