Zoeken naar spirituele avond

spirituele avond
 
Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading.
Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading. Tijdens de spirituele avond en het healingsrondje krijg je, als je wilt, individuele healing-reading. Soms op bepaalde ingebrachte themas en anders op dat wat komt. Ook zul je door de spirituele lezing en healing meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en ervaar je meer hoe het is te leven vanuit je buik.
spirituele ontwikkeling
Spirituele avond in uw huiskamer Livemediums.
Als er na de spirituele avond nog vragen zijn dan is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk consult of een reading. Wie interesse heeft voor een spirituele avond in jouw huiskamer of online kan contact opnemen voor meer informatie via het contactformulier hieronder, vermeld ook je telefoonnummer.
Taxi Vlaardingen
Spirituele avond Spiritueel Centrum Tilburg.
Tenslotte komen engelen ook aan bod, wat zijn ze wel en wat niet en hoe is hun invloed. Kortom een spirituele avond waarbij veel mooie informatie tot je komt. Wat gaat er nog meer gebeuren tijdens de spirituele en astrologische avond?
hp laptop aanbieding
Spirituele avond in Calypso t Groentje Wijks Nieuws.
05-02-2018, 1603: Van de redactie. WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 13 februari, vanaf 19.30 uur wordt u in het Calypso Theater op de Markt meegenomen in de spirituele wereld. De gast deze avond is Marielle Beks, zij zal een paranormale Engelenavond verzorgen.
schuifdeuren
Gratis inspiratie-avond Spiritueel Centrum Rucphen.
In gesprek met Zacharias. Spirituele reis Ibiza. Sister Power speciaal voor vrouwen. Spiritueel Mediamiek Weekend. Wat is wat. Home Cursussen bijeenkomsten Gratis inspiratie-avond. Ik nodig je hier van harte uit voor een ontmoeting. Kom maar eens kijken! Doordat de verplichting wegvalt vanuit jullie kant naar mij toe. Mag en kan ik vrij werken en dat doe ik het allerliefste. Elke avond is anders daardoor en elke avond is weer een heel bijzonder feestje.
Spirituele avond De Bron van Licht.
weer een spirituele avond met een. psychometrie en zandlezen. Onze mediums voor deze avond zijn.: De kosten zijn incl. koffie, thee, frisdrank en wat lekkers 20., Wil jij ook op deze avond komen, geef je dan wel even op. 0181 639497 of mail naar info@debronvanlicht.nl.
Annie Fens.
Aankomende Evenementen Paramaluna.
Openbare Spirituele avond Woensdag 10 januari Een avond met als thema Wat is uw kracht in 2018 Gasten zijn deze avond Elly Spronk en Henk Hollmann. Henk zal u iets vertellen over welke energie├źn u ter beschikking staan om 2018 voor u een positief jaar te maken.

Contacteer ons