Zoeken naar spirituele kleuren

spirituele kleuren
 
Aura-Soma kleuren uitleg Eigen wijzer.
Op het negatieve terrein duidt violet daarentegen op lijden en verdriet en symboliseert de kleur de neiging zich te willen onttrekken aan de werkelijkheid en zich over te geven aan gepieker. De spirituele verklaring van de kleur violet luidt: genezing en dienen.
spirituele ontwikkeling
Loesje.info: Kleuren Betekenis.
Goud met Turkoois als u in de war raakt en twijfelt over wat u moet doen, zal uw partner u bijstaan en u helpen de juiste beslissing te nemen. Goud met Blauw u zult elkaar goed aanvullen als u een spirituele relatie wilt met iemand die u aanbidt en doet wat u wilt zonder vragen te stellen. Goud met Indigo deze complementaire kleuren zorgen ervoor dat u goed kunt samenwerken en van elkaars eigenschappen kunt profiteren.
computerwinkel eindhoven
Inspirerend leven.
We zijn ons er vaak niet van bewust, maar kleuren hebben een effect op hoe we de wereld zien en welke keuzes we maken. Alles wat je te weten komt, zal van pas komen en zomaar een kleur kiezen is vanaf nu verleden tijd.
artiest
De betekenis van kleuren.
Paars wordt vaak geassocieerd met het hogere en het spirituele. In bovenstaand overzicht staan de bekendste kleuren en effecten. Natuurlijk zijn er veel meer verschillende kleurschakeringen met elk een eigen betekenis en effect. Over het algemeen geldt dat lichte kleuren de afgezwakte werking hebben van de donkere kleur.
Kleuren symboliek Mareiki.
Geplaatst in Kleurentherapie blauw geel goud groen invloed kleuren mens oranje paars rood stemming therapie wit zwart. Gepubliceerd door Marianne. Een zeer eenvoudig en bescheiden persoon. Schrijven is mijn inspiratie die ik graag met mensen deel. In wederzijds respect voor en naar elkaar toe. Aum Namasté Marianne Mijn spirituele blog https//marreiki.wordpress.com/: Mijn persoonlijke website http//www.lightangelmarianne.nl.
Kleuren en hun magische krachten Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Sedert vele jaren heb ik iets heel eigenaardig met kleuren, alles wat ik zie in mijn omgeving zet ik automatisch om in kleuren. Als ik naar iets kijk in mijn omgeving zie ik niet alleen het object waar ik naar kijk maar in mijn hoofd, vertaal ik dit onmiddellijk in kleuren.
Wat zeggen kleuren over u? Yvonne paranormaal.
Jezelf gewaar worden. Geluk in een eierdop. Kijk voorbij de Pijn. Mijn eigen kracht. Hoe neemt u een beslissing. Hoe intuïtief ben jij? Huisbeschermers van Glas. Huisnummers in de Numerologie. Ja, Maar Kaarten. Kleuren in de Numerologie. Linqi Spirituele avonden.
Kleuren vertellen hun Kracht Oosjhaa.
Indigo vertelt: Indigo is diep donkerblauw, wat ontstaat als je alle bovenstaande kleuren met elkaar mengt. Het is de kleur van het zesde chakra je derde oog. Indigo helpt je bij de ontwikkeling van je intuïtie en zorgt er voor dat je situaties helder kunt zien. Indigo is ook de kleur van het universele bewustzijn, omdat het in contact staat met het nog net waarneembare deel van ons mens en het onzichtbare. Indigo maakt verder nog een verbinding met je assertiviteit, de grenzen van je leven en helpt je om contact te maken met je emotionele en spirituele wereld.

Contacteer ons