Zoeken naar spirituele kleuren

spirituele kleuren
 
kleuren
8 Je aura kleuren de betekenis er van: Chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl.
Tegenkleur: Het zilveren licht van de maan met haar kracht. Betekenis van aura kleuren: Paars Paars Staat voor: Schouwen, geestelijk bewustzijn en spiritualiteit; de kleur van de zich ontwikkelde ziel. De diverse auratinten van paars verlopen van indigo via lila naar violet. Elke staat voor een van de hogere niveaus van spirituele ontwikkeling.
spirituele teksten
Chakra's' Chakra werkgebied, Kleuren anahata-assen.
De Chakra s corresponderen met de kleuren van de regenboog en geven daarmee de zeven stadia van bewustzijn aan, die de mens kan bereiken. Als we nu naar de kleuren gaan kijken, moet je weten dat die kleuren opgebouwd worden uit de 3 primaire kleuren.
keuring elektrische installatie woonhuis
Uitleg over de Tarotkaart gerechtigheid en kleuren van de kaarten Daisha de Wijs.
Nu we de feestdagen naderen zou je kaarsen kunnen uitkiezen met een kleur waarvan de energie voor jou nu belangrijk is. Volgende week kan je de betekenis van nog meer kleuren lezen. Kaarslicht geeft een speciale ambiance aan elke ruimte. Of dit nu voor alledaags, romantisch of ceremonieel doeleind is. Zij zijn een integraal deel van religieuze en spirituele activiteiten en spelen een belangrijke rol als magisch instrument.
Praktijkmanagement
Invloed kleur op werking edelstenen Semoea Helende Edelstenen.
Paars is de kleur van spirituele groei. Paars bestaat uit rood en blauw en verenigt dan ook alle kenmerken van deze twee kleuren. Paars combineert actie rood met wijsheid en bezinning blauw. Het wekt de nieuwsgierigheid en inspireert tot meditatie en contemplatie.
betekenis marketing
Welke kleur?
MAGENTA staat voor: IK" STA TOE" Brug naar het spirituele. Magenta heeft te maken met de connectie met het spirituele. Het is rood en paars samen en brengt balans tussen de onderste en bovenste kruin chakra. Dus zowel aarden als spiritueel ontwikkelen. Ben je te aards en mag je wat meer openen? kies dan MAGENTA. Ben je soms een beetje te veel äan het vliegen" en moet je meer aarden? Je wilt hier meer Balans in? kies dan MAGENTA. Voor het bestellen van de magenta Balanssteen klik hier. TRANSPARANT staat voor: IK" STRAAL" Licht lichaam chakra. De transparante Balanssteen geeft helderheid en heldere gedachten. Je dient wel goed geaard te zijn om deze te dragen. Een combinatie van rood en transparant kan ook goed. Je bent goed geaard en hebt behoefte aan meer helderheid, spiritualiteit en een stapje verder? kies dan voor TRANSPARANT. Voor het bestellen van de transparante Balanssteen klik hier. Voor een nog krachtigere werking kies je 2 of 3 kleuren.
fotolijst zwart
aura foto Foto uitleg.
De paarse kleuren staan voor intuïtie, onafhankelijkheid, brug van fysieke naar spirituele wereld, diepzinnig, bespiegelend, vorstelijk, verbanden kunnen leggen en energie kunnen voelen. Behoefte aan contact met anderen en reflecterende vragen om de vele gevoelige mentale, sublieme, zachte en intelligente.
Kleuren en hun magische krachten Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Sedert vele jaren heb ik iets heel eigenaardig met kleuren, alles wat ik zie in mijn omgeving zet ik automatisch om in kleuren. Als ik naar iets kijk in mijn omgeving zie ik niet alleen het object waar ik naar kijk maar in mijn hoofd, vertaal ik dit onmiddellijk in kleuren.
Uitleg Kleuren Yanini.
De bekende zin, verbinding van lichaam, geest en ziel komt dicht bij de potentie van de kleur magenta. Dit mengsel bestaat uit drie kleuren, Rood, Roze en Violet en biedt de mogelijkheid, met alle dingen van het leven te kunnen omgaan, of het nu op het materiële vlak is of om spirituele aangelegenheden gaat.

Contacteer ons