Resultaten voor spirituele zorg

spirituele zorg
 
Zorg om betekenis Uitgeverij SWP, educatieve en wetenschappelijke uitgeverij.
Carlo Leget 1964 is hoogleraar Zorgethiek en geestelijke begeleidingswetenschappen aan de Universiteit voor Humanistiek. Tevens is hij aan deze zelfde universiteit bijzonder hoogleraar Ethische en spirituele vragen in de palliatieve zorg, vanuit de Associatie van High Care Hospices. Praktijkboek herstelondersteunende zorg.
spirituele muziek
Drempels spirituele zorg wegnemen door scholing.
De resultaten laten zien dat het met een korte scholing mogelijk is om de belemmeringen voor spirituele zorg te verminderen, de competenties van artsen en verpleegkundigen op dit gebied te verbeteren en de kwaliteit van zorg zoals ervaren door palliatieve patiƫnten te verhogen.
gezichtsverzorging donkere huid
Psychosociale en spirituele zorg Borstcentrum ZuidHollandZuid.
Medisch Maatschappelijk werk. Psychosociale en spirituele zorg. Psychosociale en spirituele zorg. Leven met borstkanker is ingrijpend. Dat geldt voor de periode dat er onderzoeken plaatsvinden, het moment dat u te horen krijgt dat u borstkanker heeft en de periode dat u wordt behandeld.
sparen voor je kind
Revisie richtlijn Spirituele zorg van start met inventarisatie knelpunten.
Het platform PAZORI Palliatieve Zorg Richtlijnen heeft prioriteit gegeven aan de revisie van de richtlijn Spirituele zorg. Het is de bedoeling dat de herziene richtlijn voorjaar 2017 voor commentaar wordt aangeboden aan alle betrokken wetenschappelijke verenigingen en beroeps en patiƫntenorganisaties.
slotenmaker leiden
Medisch Centrum Leeuwarden Kennisvindplaats spirituele zorg.
Franciscus Gasthuis, beide in Rotterdam. De pilotscholing is onderdeel van wetenschappelijk onderzoek naar de mogelijkheden tot verbetering van multidisciplinaire spirituele zorg in de palliatieve zorg. Onderstaande selectie achten de onderzoekers geschikt bij implementatie of scholing op basis van de IKNL-richtlijn Spirituele zorg voor de palliatieve zorg.
slotenmaker geleen
Oncoline: Site header.
passe
Richtlijn Spirituele Zorg.
Richtlijn Spirituele Zorg. Carlo Leget zal namens Palliactief de richtlijnwerkgroep Spirituele zorg voorzitten. Leden van Palliactief worden uitgenodigd om onderwerpen die naar hun mening aan de orde zouden moeten komen in de richtlijn aan te leveren. U kunt deze sturen naar info@palliactief.nl.
Dienst spirituele zorg AZ Delta Roeselare-Menen.
Ook kunt u elke dag terecht in de stille ruimte van het ziekenhuis voor een moment van stilte, bezinning of gebed. Aanvraagformulier voor het bezoek van iemand van uw godsdienst of filosofische overtuiging, vindt u hier. U vindt de medewerkers van de dienst spirituele zorg hier per medische discipline onderaan de lijst met artsen.

Contacteer ons