Meer resultaten voor spirituele ontwikkeling cursus

spirituele ontwikkeling cursus
 
spirituele ontwikkeling cursus - Spirituele Ontwikkeling I.
Mocht je twijfelen wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op, kom eerst voor een individuele sessie of ontmoet ons tijdens de maandelijkse Healing Satsang Night. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je doorstromen naar de verdiepingssessies Spirituele Ontwikkeling II en wellicht ook naar Spirituele Ontwikkeling III.
Home Intuitieve Trainingen.
Sinds 1992 bieden we opleidingen, workshops en individuele trajecten die bijdragen tot persoonlijk en spiritueel welzijn. In alle aspecten van de opleidingen en workshops kijk je naar wie je in wezen bent. Wat is jouw essentie en hoe leef je dat in de praktijk van de dag.
spirituele cursus
Intuïtieve ontwikkeling Mens en Intuïtie Amersfoort.
Het derde trimester omvat de volgende onderwerpen: communicatie-koorden, kleuren-interpretaties en individuele beleving, mannelijke en vrouwelijke energie yin-yang, communiceren met spirituele gidsen, de twee kanten van het ego, zelfgenezing en gezondheid. In het derde trimester leer je onze 10 punten meditatie: de belangrijkste aandachtspunten van onze meditatie veranker je in je vingers, die daarmee als mudras op ieder moment, waar dan ook, kunnen worden toegepast. Meditatie is dan niet meer iets wat je op een kussen doet in je meditatiekamertje, maar overal, wanneer dan ook. De drie trimesters Intuïtieve Ontwikkeling van ieder 12 wekelijkse lessen van 25, uur, bestrijken samen aaneensluitend een jaar en zijn een innerlijke ontdekkingsreis van energiepatronen in je aura en chakras.
touchscreen
Wat is intuitieve ontwikkeling Essence College school voor intuïtieve ontwikkeling, healing, reading, coaching, mindfulness.
Zij hebben hun opleiding gevolgd aan het Berkeley Psychic Institute van Lewis Bostwick. Daarna hebben ze in Nederland hun eigen instituten opgericht en intuïtieve ontwikkeling een belangrijke plek gegeven. Praktische intuïtie en astrale plaatjes. Het specifieke van Essence is de aandacht die wordt gegeven aan de persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling.
gm80 nilfisk
Ik geef cursussen Spirituele Ontwikkeling.
In de praktijk krijg je persoonlijke begeleiding bij jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling, maar je kunt er ook voor kiezen om wekelijks in groepsverband met spirituele ontwikkeling bezig te zijn. In deze cursussen krijg je dezelfde persoonlijke begeleiding, maar we leren ook van elkaar. Het doel van de cursus Spirituele Ontwikkeling is.:
persoonlijke ontwikkeling
Cursus Intuitieve Ontwikkeling jou zesde zintuig.
Paranormale opleiding of een Spirituele opleiding is goed voor uw Paranormale ontwikkeling. holistische cursus en Spirituele studie wordt vaak door de Spirituele coaching verzorgd.De Spirituele ontwikkelingscoach helpt u met uw Spirituele ontplooiing door de training Intuïtieve ontwikkelen. Workshop Spirituele Massages.
Intuitieve ontwikkeling cursus.
Pinkster TakeTina één zijn met ritme. Reading Healing 3 daagse basiscursus. Schema Heilige Nachten. Adres en route. Intuitieve ontwikkeling cursus. Intuitieve ontwikkeling cursus. 6 avonden starten januari 2018. Leer vertrouwen op de informatie die jij voelt, weet, hoort, ruikt en ervaart.
Intuitieve Ontwikkeling cursus.
Snelcursus Intuïtieve Ontwikkeling nieuwe stijl. In deze sterk veranderende tijden is het belangrijk om je intuïtie nog meer te ontwikkelen om op dieper niveau te weten wat er gebeurt. Wil je snel meer gebruik maken van je intuïtie en jezelf verbazen met wat jij in je leven kunt creëren? Dan is deze cursus helemaal voor jou gemaakt!
Opleiding Intuïtieve ontwikkeling Annette Weers Kracht van ademen.
7de chakra: autoriteit, autonomie, weten en helder weten. De fysieke, emotionele, mentale en spirituele auralagen. Na Basis 1 kun je de opleiding vervolgen met Basis 2 en de healing 1 2 en de aurareading opleiding. Studiebelasting: 5 lesdagen per basis.

Contacteer ons