Zoeken naar spirituele ontwikkeling cursus

spirituele ontwikkeling cursus
 
spirituele ontwikkeling cursus - Cursus Ontspanningsmassage weekend.
Kopos is een opleidingsinstituut met een breed assortiment aan massage cursussen voor de educatieve ontwikkeling van de aankomend masseur. Wij bieden een optimale en professionele begeleiding in een praktijk gericht onderwijsprogramma met professioneel studiemateriaal, speciaal ontwikkeld en gericht op het professioneel opleiden van deze beroepsgroep. Je vindt Kopos in Huizen voor de weekend cursussen, en in Utrecht voor de overige cursussen. Nu bij voltooiing volledige massage cursus 10% korting op massagetafel of massagestoel van mp-s of massagetafel-wellness.
spirituele ontwikkeling
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
Laat je spiritualiteit ontwaken deze lente en straal! Tijdens de training intuitieve en spirituele ontwikkeling., kom je meer tot jezelf en leer je je eigen kracht kennen. Vang de natuur in een zalf, olie of balsem. met de cursus werken met geneeskrachtige kruiden!
coach persoonlijke ontwikkeling
Cursus Spirituele Ontwikkeling Samskara.
Cursus Spirituele Ontwikkeling. Cursus Spirituele Ontwikkeling. In contact met je ziel. Dit is een bijzondere cursus die je in 8 workshops weer opnieuw in contact brengt met de ziel die je bent. De verborgen dimensies van ons bestaan in de fysieke wereld komen aan bod, want jij bent veel meer dan je denkt; Je bent niet je lichaam, je bent niet je emoties en je bent ook niet je gedachten.
coach persoonlijke ontwikkeling
Your Life Your Energy Vergeet wie je dacht te zijn, accepteer wie je bent.
U kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten en spirituele coaching. Tevens geef ik diverse workshops en cursussen in spirituele ontwikkeling. Een goede balans tussen gevoel en verstand geeft je leven meer energie, meer evenwicht, meer kracht, meer ontspanning en minder stress.
cursus communicatie
Chakra-cursus, groei, spirituele ontwikkeling, eenheidservaring.
Met als basis, Bewustwording via de chakras is een interessante cursus die als doel heeft je emotioneel en spiritueel verder te laten ontwikkelen, zodat er meer bewuste samenwerking kan ontstaan tussen lichaam en ziel. Vanaf heden wil ik deze cursus in kleine groepen geven zodat er meer verdieping kan plaatsvinden!
persoonlijke ontwikkeling
Cursussen Sjaan het Medium.
Cursus Spirituele ontwikkeling in 6 avonden. Ik heb deze serie opgezet omdat veel mensen waar ik me sprak vroegen om een leuke korte spirituele cursus. Aan bod komen o.a: wastekeningen lezen, aura lezen, reiniging van huis en aura, foto lezen en foto analyse, psychometrie.
verstandelijke ontwikkeling baby
Guidance Delight Yoga.
In deze workshop neemt James Higgins je mee op een reis waarop je leert hoe Hatha vinyasa je helpt om balans te creëren op fysiek, emotioneel en spiritueel vlak. Aan de hand van verschillende oefeningen leer je ruimte te maken voor rust en harmonie.
douchewand
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling Frederike.
Holistisch Coach, Therapeut Dierentolk. Cursus Intuïtieve Ontwikkeling. Ik" voelde mij heel licht van binnen, tevreden ook en blij. T was of er licht naar buiten scheen: mijn eigen licht kwam vrij. En in het donker zat ik daar, in Stilte, heel bewust. en na lange, lange tijd vond ik eindelijk rust." Rosita Linda Sikking Reeberg. Persoonlijke, spirituele intuïtieve ontwikkeling.
wasmachine
Home.
OPLEIDINGEN INTUITIEVE ONTWIKKELING, MEDIUMSCHAP EN MEDITATIE. Welkom op de website van de Spirituele Cirkel. Wij organiseren bijeenkomsten op het gebied van spiritualiteit. Dit doe wij door het geven van cursussen intuitieve ontwikkeling, mediumschap, meditatie en trance. Wij geven demonstraties mediumschap door het hele land en.

Contacteer ons