Op zoek naar spirituele mensen?

spirituele mensen
 
Dit zijn de vier spirituele intenties van Deepak Chopra voor een rijk en vol leven.
Het geheim van een rijk en vol leven ligt volgens Deepak Chopra verborgen in deze vier spirituele intenties. Wie deze waardevolle doelen nastreeft in alles zal uiteindelijk geluk en liefde vinden, aldus de wereldberoemde Indiase goeroe. Een vreugdig, energiek lichaam. Deepak Chopra probeert in alles wat hij doet toe te werken naar een energiek, fit lijf. In zijn geval betekent dat dat hij fanatiek aan yoga doet, strikt plantaardig eet en tienduizend stappen per dag zet tip: op de meeste telefoon zit wel een stappenteller, niet heel betrouwbaar maar het geeft in ieder geval een idee. Daarnaast vermijd hij giftigheid. Niet alleen in voeding, ook mensen, banen of omgevingen kunnen giftig zijn, zegt Deepak.
spirituele muziek
Anne Stael Spiritualiteit is een werkwoord.
Mindfulness kan een oefening zijn binnen jouw spiritualiteit of binnen een spirituele traditie. Spiritualiteit in het dagelijks leven gaat om het zoeken naar heelheid, het aanvaarden van je kwetsbaarheid en de balans tussen jezelf en de ander. Afhankelijk van je karakter zal jij op jouw manier invulling geven aan de dagelijkse spiritualiteit. Aikido in het klooster. Ieder mens heeft zijn eigen manier om met spiritualiteit om te gaan. Voor het boek dat ik aan het schrijven ben heb ik verschillende mensen geinterviewd over hun manier om spiritualiteit vorm te geven.
spirituele dating
Ben jij spiritueel aan het ontwaken? Dit zijn de 7 tekenen Holistik.
Ze zagen de klier als de poort tussen de fysieke en spirituele wereld. Binnen veel culturen en religies staat het derde oog dan ook voor het hoogste bewustzijn dat wij mensen kunnen bereiken. Het derde oog is een energetisch oog waarmee je dingen kunt zien die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen.
gezichtsverzorging donkere huid
10 geheimen die spirituele mensen je niet vertellen van Ralph Smart Daisy da Veiga.
Dat mensen net als sterrenstof zijn, jij bent een rijzende ster terwijl jij het zelf niet eens weet. Spirituele mensen weten dat jij gemaakt bent van dezelfde stof als het alles in het universum, wat betekent dat we praktisch hetzelfde zijn.
boerenbond
Spirituele Leiders gemist? Start met kijken op NPO Start.
RKK brengt vanaf woensdag 11 mei een achtdelige reportagereeks over inspirerende figuren binnen de Katholieke Kerk: Spirituele leiders.Gelovige intellectuelenDe serie portretteert acht denkers die bekend zijn van de wijze waarop zij mensen met hun spiritualiteit weten te raken. Groepen in Nederland en Vlaanderen volgen deze spirituele leiders op een hele concrete manier.
slotenmaker den haag centrum
Videospelletjes zijn funest voor je spiritueel bewustzijn.
Op je werk zijn, bleek ook funest voor het spirituele bewustzijn: de mensen die de meeste uren op hun werk doorbrachten, hadden ook het laagste spirituele bewustzijn. Verder bleken mensen die het nieuws keken over het algemeen een hoger spiritueel bewustzijn te hebben.
fotolijst xenos
Laten we spiritualiteit niet blijven verwarren met happiness-recepten Nieuw Wij.
In de kringen van de meesters die ik zojuist als voorbeeld noemde vind je inderdaad relatief veel jongeren, maar de echte spirituele honger begint bij veel mensen toch eigenlijk pas voelbaar te worden boven de veertig. Ben jíj een goeroe?

Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op volkskrant.nl die aansluiten op uw interesses.

Contacteer ons