Meer resultaten voor spirituele lezingen

spirituele lezingen
 
Share Nederland Lezingen, workshops, beurzen en exposities in Nederland en België.
Drachten 21 februari. Spirituele Wellness Beurs. Hotel Van der Valk. 9202 PD Drachten. Beurstijden: 10.30 17.00 uur. Entree: 700, met kortingsbon 550, te vinden op de site van PCPbeurs. Houten 13 maart. Lezing: Een nieuwe wereld in wording door Marijke op Ten Noort. Van 16.30 tot 16.50. 3992 AE Houten. Beurstijden: 10 17.00 uur. Expositie achterpaginafotos van Share International magazine. Amsterdam 12 september t/m 31 oktober 2015. Foto Expositie: Tijd voor verandering Tijd voor actie. Informatiecentrum Share Nederland. Tweede Oosterparkstraat 322. 1092 BV Amsterdam. Info: 020-694 6262. Opgave nieuwe lezingen.
spirituele muziek
De Heremiet De spirituele winkel van Eindhoven.
De Heremiet staat voor zelfontwikkeling en gezondheid. Dat zag je vroeger in de winkel, dat zie je nu bij de activiteiten. De gezondheid zie je momenteel vooral terug in de lezingen en in de vegetarisch-biologische lunch die we verzorgen bij activiteiten.
SH
Lezing Een kennismaking met Eckhart Tolle 14 oktober Amsterdam Bewustzijn Earth Matters.
Bewustzijn, Gnosis, Media en agenda, Agenda, Inspiratie. Inspirerend Leven Uitgeverij Ankh Hermes nodigt je aan de vooravond van zijn komst naar Nederland uit voor een Kennismaking met Eckhart Tolle door ervaren Tolle-coach Evert van de Ven. Ben je benieuwd naar wat een van de grootste spirituele leiders van dit moment jou kan leren?
seo tekstschrijver
Lezingen Spiritualiteit Kloostertuin.
De lezingen bieden ruimte voor ontmoeting tussen mensen van verschillende achtergronden in hun zoektocht naar zingeving en inspiratie. Hier vind je een overzicht van de geplande lezingen over spiritualiteit en kan je teruglezen welke lezingen er de afgelopen tijd zijn geweest.
voordeel sparen
Inspiratie evenementen, festivals workshops in 2018 Het zingevingsplatform met wijsheden, inzichten spreuken Ingspire.
Liefdevolle Kerstdagen voor iedereen! Spirituele beurzen en events voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en zingeving met inspiratie op alternatief, paranormaal en spiritueel gebied. Ontdek meer over het ontastbare, karma, de ziel, levensvragen en andere spirituele onderwerpen en volg spirituele workshops, lezingen en readings.
relatiegeschenken
Lezingen.
Enkele voorbeelden van lezingen.: Kies het leven lezing gehouden op een landelijke conferentie te Eindhoven 2001 en gepubliceerd in de bundel s Hemelsnaam. Dialoog tussen oud en nieuw geloof, red. Aart Mak en Otto Sondorp, Zoetermeer 2003. Geaarde spiritualiteit lezing gehouden op het driedaags colloquium Hedendaagse spiritualiteit te Brugge België 2002. Opening naar een andere wereld: de betekenis van geaarde spiritualiteit voor geestelijk verzorgers van mensen met een verstandelijke handicap lezing op het landelijk symposium voor geestelijk verzorgers van mensen met een verstandelijke handicap in 2003. De magie van het heldendom: publiekslezing georganiseerd door de Katholieke Universiteit Brabant, 2003 en gepubliceerd in de bundel Vreemde verhalen, goed nieuws? Birgit Verstappen e.a, Nijmegen 2003. Spiritueel leiderschap lezing voor de Universiteit van Tilburg november 2006. Spirituele crisis in het Westen?
collage fotolijst
Lezing Spiritualiteit en Onderwijs NHL Hogeschool ECNO.
Ook de naamgever van uw onderwijsinstelling, Piter Jelles Troelstra, kan waarschijnlijk bij deze groep van spirituele tegenbewegingen geplaatst worden, daar kom ik straks op terug. Het gaat dus om mensen die niet passen in de spiritualiteit van het dagelijks leven of van een spirituele school, en die vanuit een mystieke geraaktheid hun talenten inzetten en werken aan een betere wereld, soms ten koste van hun eigen leven.
Padwerk Psychologie en Spiritualiteit in de Praktijk.
Als je de lezingen kent of als je ze begint te lezen begrijp je dat dit omvangrijke werk van psychologische en spirituele wijsheid niet door de menselijke geest is voortgebracht. De padwerklezingen werden gegeven door een geestelijk wezen die de gids werd genoemd.

Contacteer ons