Zoeken naar spirituele lezingen

spirituele lezingen
 
Lezing: Kick Bras Spiritualiteit als levenskunst.
Naast hulp aan mensen in nood biedt Stem in de Stad ook tal van inspirerende activiteiten. Bekijk de agenda boordevol films, lezingen en muziek. Kom langs en laat je inspireren! Lezing: Kick Bras Spiritualiteit als levenskunst. 23 februari 2016 van 2000: tot 2200.: Er is de laatste tijd een hernieuwde belangstelling voor levenskunst. Dat is het vermogen om geïnspireerd het eigen leven vorm te geven. En daarbij met dankbaarheid en wijsheid goede en slechte ervaringen te verwerken. In deze lezing wordt levenskunst benaderd vanuit spiritualiteit als ervaringswijsheid. Aan de hand van een aantal geprojecteerde kunstwerken komen de volgende themas aan bod.: Het vinden van de balans tussen activiteit in de wereld en inkeer in de stilte.; De samenhang tussen levensvragen en spirituele ervaringen.;
spirituele muziek
Lezing in Wijk bij Duurstede Calypso Theater.
Wijks Spiritueel Trefpunt: 10 mei 2016. 10 mei Aanvang: 19.30 uur Entree: 650, Vanavond wordt u meegenomen in de spirituele wereld. De gast van deze avond is Elly Best. Zij gaat vertellen over het Moermandieet. De grondlegger van de lees verder.
antifouling aanbrengen
Home Spiritueel Café Arnhem.
Omdat er zoveel stromingen en richtingen zijn, kan het moeilijk zijn jouw pad daarin te vinden. Door verschillende richtingen te onderzoeken zal op een gegeven moment steeds meer duidelijk worden wat jouw eigen unieke pad is. Met ons spirituele café willen we je die mogelijkheid bieden.
pintoy loopfiets
Spirituele lezingen Dory Nierynck.
Creativiteit kan je helpen om in je basis te blijven. Home Cursussen Spirituele lezingen. Intuïtief schilderen en tekenen. Meditatiegroep in balans. Ontdek je intuïtie. Ontdek je intuïtie 2. Schrijf je eigen reisverhalen. Schrijf je eigen reisverhalen deel 2. Spiritueel werk in uitvoering.
Lezingen Spirituele Praktijk De Bronn.
Voorwaarden De Bronn. Spirituele Praktijk De Bronn. Spiritueel Helper / Medium Leroy van Loorbeek. U kunt mij boeken voor zalen, bedrijven en aan huis om voor u en uw familie, vrienden, kennissen of collegas een lezing te houden. Het is voor u mogelijk om mij in de ochtend, middag of avond te boeken. Wilt u mij boeken voor thuis? Dan bedragen de kosten hiervoor 2000, p.p. De groep moet bestaan uit minimaal 10 personen. Zijn er meer dan 15 personen neem dan contact met mij op. Een avond aan huis duurt maximaal 3 uur. Wilt u mij boeken voor een zaal of bedrijf? Dan gelden hiervoor speciale tarieven. Neem contact met mij op om de tarieven en e.v.t. reiskosten te bespreken via de contact pagina. De lezingen waarvoor u mij kunt boeken zijn.:
Spirituele lezing spirituele avond spirituele lezing paranormaal medium.
Alles wat we nodig hebben zal de aarde ons geven. Omdat ik steeds vaker in het hele land gevraagd wordt voor spirituele lezingen zult u mij in de toekomst dan ook regelmatig op deze paranormale lezingen vinden. Heerenveen en Zwolle staan sowieso alweer op de agenda.
Spirituele lezingen Your Life Your Energy.
Spirituele lezingen SKAC. Een keer per maand verzorg ik een spirituele avond in het SKAC te Chaam. De avonden bestaan uit lezingen, workshops en demonstraties om je. kennis te laten maken met de spirituele wereld. Vandaag de dag vragen veel mensen zich af: is er meer tussen Hemel en Aarde?
Online workshops, lezingen, cursussen Namasté Café.
Online Workshops Lezingen. Wij proberen wekelijks een zo interessant mogelijk programma neer te zetten van spirituele workshops en lezingen die deels door onszelf en deels door derden worden gegeven. We doen dit om mooie ervaringen te creëren. We hebben voor de workshop en lezingen een beperkte beschikbaarheid.

Contacteer ons