Op zoek naar spirituele kunst?

spirituele kunst
 
spirituele kunst TESSA SMITS.
Tessa Smits jul 25, 2017 0. Dit Mandala schilderij is gemaakt met de mij zo geliefde Dot techniek, waarbij ik gewerkt heb met goud en. Facebook Volg mij via Facebook. Twitter Join us on Twitter. Youtube Join us on Youtube.
sales
Moderne spirituele kunst.
De collectie kunst van het gemeentemuseum Jacob van Horne uit de periode 1980 2005 bestaat uit schilderijen, tekeningen en objecten en geeft een soms verrassende kijk op de spirituele beleving van moderne kunstenaars. Dat maakt deze kleine verzameling interessant om te bekijken.
spirituele opleidingen
Centrum voor Levenskunst: gallery Be Art.
Gallery Be Art is gespecialiseerd in spirituele kunstwerken. Spirituele kunst vereist wel een andere manier van kijken. Als u snel langs spirituele schilderijen loopt, ziet u in eerste instantie alleen de fascinerende kleurencomposities en mist u de spirituele betekenis van het betreffende kunstwerk.
adidas
Mareske Spirituele Kunst Healing Arts.
Spirituele helende kunst. brengt je dichter bij jezelf. en de kern van het leven! Ben je op zoek naar. een waardevol en persoonlijk cadeau met een helende werking. voor jezelf of iemand die je dierbaar is. Dan kan je iets bestellen via het contactformulier.
Lucy van de Leemkolk Intuïtieve spirituele kunst.
Intuïtieve spirituele kunst. Intuïtief schilderen vanuit de leegte en ergens een frequentie, een energie oppikken.Daaruit ontstaan spirituele werken vanuit het hart.van magisch realisme tot vervreemdend surrealistische beelden. uit 2005 tot 2006 klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken stuur een bericht naar de kunstenaar.
Spirituele Schilderijen.
U kunt zelf kiezen wat u wilt zien door aan de rechterkant een beeld aan te klikken. Indien u beeld wilt zien van het schilderij, klik dan op de titel van het getoonde beeld. terug naar boven. Gallerij Spirituele Schilderijen.
Spirituele Kunst.
Aarde, Kosmos, Nederland en overige landen. Bewustzijn en BewustZIJN. Deze nieuwe tijd. Persoonlijk Ziele Schilderij. Plaats bericht in Gastenboek. Berry Vincenta uitnodigen. Een overzicht van alle Spirituele Kunst door Berry Vincenta. terug naar boven. Het wachten voorbij. Stroom van leven.
Marie Anir Spirituele Kunst.
Toggle navigation Marie Anir Spirituele Kunst. Werkende onder de naam Marie-Anir heb ik vele jaren kleding ontworpen en modeshows gepresenteerd. Ruim 20 jaar lang ben ik door de wereld gereisd naar o.a. India, Venezuela, China en een groot deel van Europa.

Contacteer ons