Meer resultaten voor spirituele cursus

spirituele cursus
 
spirituele cursus - Spirituele Ontwikkeling I.
Van Gedachten naar Gevoel. Spirituele Ontwikkeling I. Spirituele Ontwikkeling II. Spirituele Ontwikkeling III. SO III samenzijn. Healing Satsang Night. Tarieven en Voorwaarden. Ervaringen van klanten. Wie is Caroline Bun. Wie is Maurice Hirschhaut. The Artist Maurice. Opdrachtgevers van toen tot nu.
Spirituele agenda Netsamen Juli 2019.
Engelen kaarten, Energiewerk, Spirituele groei. Integrated Energy Therapy Advanced. Deze derde eendaagse IET workshop, ook wel advanced niveau genoemd, versterkt de violette straal met de activering van de volgende 2 strengen. Workshop of cursus, Energiewerk, Spirituele groei. Ontspanningsmassage vanuit Rebalancing Vogezen.
cursus C
Workshops Spiritueel Cursussen-en-workshops.nl.
In de workshop wordt een eenvoudige wenspop gemaakt. De workshop kan ook voor kinderen gegeven worden. Kan uitgebreid worden tot een cursus, steeds oplopend in moeilijkheid. Spiritueel, Creatief, Persoonlijke Ontwikkeling. De reis van de reïncarnerende ziel lezing door maarten oversier 16 november.
opleiding mindfulness trainer
Cursussen.
af van het type kristallen schedel en het spirituele niveau van de hoeder/ster. Ook voor mensen die al ervaring hebben met een eigen kristallen schedel kan deze workshop nog een welkome aanvulling zijn. Er wordt ook aandacht besteeds aan andere vormen van kristallen schedels zoals drakenschedels, alienschedels etc.
Mindfulness
Spirituele Cursus Maylight.
Home Spirituele Cursus. Spirituele cursus bij Maylight ISMT. Maylight Instituut voor Spirituele en Mentale Training heeft een breed aanbod aan spirituele cursussen en diensten voor beginners en professionals, die intuïtie, creativiteit en onderzoek op een krachtige maar persoonlijke manier met elkaar willen verbinden.
cursus communicatie
Spirituele ontwikkeling cursus Shanti.
Hoe ziet de spirituele ontwikkeling cursus er uit? Er zijn twee Reiki spirituele ontwikkeling cursussen, reiki 1 en reiki 2. Reiki cursus 1 bestaat uit 2 dagen en wordt vaak in een weekend gegeven, of op 2 woensdagen van 1000: tot 1700.
cursus communicatie
Opleiding: spiritueel coach Overzicht van de Reiki cursussen bij Dharma-Lotus.
Reiki I of II cursus weekend. Open meditatie mini-retraite. 1 Boeddhistische visie. 2 Onderdelen van de opleiding. 2.1 de kracht ligt in de combinatie. 2.2 leerpunten in de opleiding. 2.2.1 herkennen van oorzaak en gevolg. 2.2.2 het gevoeliger maken van de zintuigen en intuïtie. 2.2.3 leren combineren van kennis, ervaring en intuïtie. 2.2.4 leren je mond te houden. 3 Structuur van de opleiding. 4 Andere opleiding erbij. Een stelregels binnen het Boeddhisme is.: behandel de blokkade daar waar hij zich manifesteert; een fysieke blokkade behandel je fysiek, een emotionele blokkade behandel je emotioneel, een rationele blokkade behandel je rationeel, en een spirituele blokkade behandel je spiritueel.
Mindfulness cursus
Cursus Spirituele Stervensbegeleiding.
World Peace is Possible. Vanaf september 2016 start bij Spiritueel Lichthuis Mananochoja een prachtige cursus over spirituele stervensbegeleiding., als onderdeel van de leergang palliatieve zorg en spirituele beleving. De eerste module heet Levens en stervensbegeleiding: Licht op sterven. Duur: 8 dagen.
Mindfulness cursus
Centrum MAIA Trainingen, Workshops, Reizen Energetisch werk. Email. Facebook. Google. Instagram. Linkedin. Twitter. YouTube.
Herinner je wie je bent Dat was de titel van de cursus intuïtieve ontwikkeling die ik las en die raakte me. Na een flinke burn-out was ik op de goede weg om weer bij mezelf te komen en rust te Lees verder Cursus Persoonlijke en Intuïtieve ontwikkeling.
review

Contacteer ons