Resultaten voor spirituele cursus

spirituele cursus
 
spirituele cursus
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
Laat je spiritualiteit ontwaken deze lente en straal! Tijdens de training intuitieve en spirituele ontwikkeling., kom je meer tot jezelf en leer je je eigen kracht kennen. Vang de natuur in een zalf, olie of balsem. met de cursus werken met geneeskrachtige kruiden! Lees verder
spirituele dating
Spiritueel Bewustzijn.
Reiki Algemene Info. Reiki I cursus. Reiki II cursus. Ervaringen van Reiki cursisten. Reiki voor kinderen. Opleiding tot Reikimaster. White Time Algemene Info. White Time cursussen. Ervaringen van White Time Cursisten. Leraar White Time Level I. Wat is de Golden Movement?
cursus C
Workshop Spirituele relaties, Jan Geurtz.
Deze workshop is bedoeld voor iedereen die Verslaafd" aan liefde, Bevrijd" door liefde" en/of Over" liefde en loslaten" gelezen heeft, en praktische handvatten wil om op een spirituele manier relaties aan te gaan: gericht op autonomie, liefde en spirituele ontplooiing. Het is dus geen paren-workshop: heb je geen relatie dan kun je in de workshop je mogelijkheden verbreden om in de toekomst een spirituele relatie aan te gaan. Als je wel een relatie hebt, kun je met of zonder je partner deelnemen. Als je partner ook aan deze workshop meedoet, kun je de oefeningen naar keuze met elkaar of met andere deelnemers doen. Het aantal deelnemers hangt af van het aantal aanmeldingen, met een maximum van ongeveer 70 deelnemers. Er wordt voor deze cursus geen aanvangsniveau verlangd.
Vacature bank
Cursussen.
af van het type kristallen schedel en het spirituele niveau van de hoeder/ster. Ook voor mensen die al ervaring hebben met een eigen kristallen schedel kan deze workshop nog een welkome aanvulling zijn. Er wordt ook aandacht besteeds aan andere vormen van kristallen schedels zoals drakenschedels, alienschedels etc.
cursus communicatie
Cookies op Trouw Trouw.
Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Cookies van onszelf en van derden kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op Trouw.nl die aansluiten op uw interesses.
audit
Chakra-cursus, groei, spirituele ontwikkeling, eenheidservaring.
Met als basis, Bewustwording via de chakras is een interessante cursus die als doel heeft je emotioneel en spiritueel verder te laten ontwikkelen, zodat er meer bewuste samenwerking kan ontstaan tussen lichaam en ziel. Vanaf heden wil ik deze cursus in kleine groepen geven zodat er meer verdieping kan plaatsvinden!
Electrolux
Onlinecursus Spiritueel coachen Annemarie Sips.
Er staat heel veel leerstof meer als 100 pagina's' aan leerstof in, die ook gebruikt kan worden zowel voor jezelf of voor in je praktijk. Kortom, een fantastische cursus voor iedereen die bewuster in het leven wil staan! In deze cursus zit ook inbegrepen: onlinecursus 1 intuïtief ontwikkelen.
glaszetter
Cursus Spirituele Ontwikkeling Samskara.
Cursus Spirituele Ontwikkeling. Cursus Spirituele Ontwikkeling. In contact met je ziel. Dit is een bijzondere cursus die je in 8 workshops weer opnieuw in contact brengt met de ziel die je bent. De verborgen dimensies van ons bestaan in de fysieke wereld komen aan bod, want jij bent veel meer dan je denkt; Je bent niet je lichaam, je bent niet je emoties en je bent ook niet je gedachten.

Contacteer ons