Op zoek naar cursus spirituele ontwikkeling?

cursus spirituele ontwikkeling
 
spirituele cursus - Spirituele Ontwikkeling I.
En ook muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door. Deze spirituele muziek, Music from Above genoemd, is uniek.
cursus spirituele ontwikkeling
Spiritueel Centrum Jasmijn Hét centrum voor spiritualiteit, bewustwording en verbinding.
Laat je spiritualiteit ontwaken deze lente en straal! Tijdens de training intuitieve en spirituele ontwikkeling., kom je meer tot jezelf en leer je je eigen kracht kennen. Vang de natuur in een zalf, olie of balsem. met de cursus werken met geneeskrachtige kruiden!
cursus communicatie
Cursussen energetisch werken, coaching en spirituele bewustwording. Lilianders.
De onderstaande cursussen zijn gericht op jouw eigen ontwikkeling en spirituele bewustwording. Tahir en Lilian. Deze cursus is 11 dagen gedurende de loop van een jaar, elke maand komen we bij elkaar en ervaren gezamenlijk dit spirituele pad vol verwondering en healing.
persoonlijke ontwikkeling
Cursussen, workshops en opleidingen kaartleggen en spirituele ontwikkeling Puur Medium.
Cursussen, workshops en opleidingen kaartleggen en spirituele ontwikkeling. Cursussen, workshops en opleidingen kaartleggen en spirituele ontwikkeling. Cursussen, workshops en opleidingen kaartleggen en spirituele ontwikkeling. Cursussen, workshops en opleidingen kaartleggen en spirituele ontwikkeling: Wil jij graag verder ontwikkelen op spiritueel gebied, leren kaartleggen met de lenormand of tarot, pendelen, automatisch schrift of meer weten over edelstenen of foto leren lezen? Wij hebben op deze pagina verschillende workshops en mogelijkheden voor jou bij elkaar gezet. Dit kunnen workshops zijn van Puur Medium zelf, Puur Medium consulenten of van aanbieders waarvan we ook zeker weten dat hun aanbod correct is betreft de inhoud en prijs en kwaliteits-verhouding. Zo weet jij zeker dat onze aanbieders niet zomaar aanbieders zijn op het gebied van lessen, workshops en cursussen. Wij geven ze zelf, het zijn consulenten van Puur Medium, of vrienden van Puur Medium. Wij profileren alleen deze workshops, cursussen en lessen zijn niet verantwoordelijk voor de cursussen, opleidingen en workshops van anderen. Er wordt in één oogopslag bij vermeld of het om een online cursus gaat of in welke woonplaats het gegeven wordt.
persoonlijke ontwikkeling
Spirituele ontwikkeling.
Via regressie zoeken we uit welk vorig leven de meeste invloed heeft op ons huidige leven. Al met al is deze cursus een interessant avontuur waarin we leren, ervaren en onszelf ontdekken in samenhang met het grote geheel. Bij betaling per keer zijn de kosten 1750., Spirituele ontwikkeling Winter 2017, 2018.
app ontwikkelen cursus
Cursus workshop intuïtieve ontwikkeling Quarius.
Cookie en privacy beleid. Voor Spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Cursus workshop intuïtieve ontwikkeling Cursus workshop intuïtieve ontwikkeling. Cursus intuïtieve ontwikkeling 2019 Om dichter bij jezelf komen heb je vaak wat stappen te zetten, te leren vertrouwen op je eigen intuïtie.
intuitie
Cursus spiritualiteit Tilburg Van der Sar.
Het voelen van uw eigen en andermans meridianen. Gebruiken van uw eigen zintuigen voor een spirituele waarneming. De cursus spiritualiteit bestaat uit negen bijeenkomsten in de Shiatsu praktijk in Tilburg. In het begin wordt u theoretisch bijgespijkerd, waarna er geoefend zal worden op de verschillende processen.
zelfvertrouwen training
Onlinecursus Spiritueel coachen Annemarie Sips.
Kortom, een fantastische cursus voor iedereen die bewuster in het leven wil staan! In deze cursus zit ook inbegrepen: onlinecursus 1 intuïtief ontwikkelen. Je kunt voor onbepaalde tijd in de cursussen komen, en je kunt lekker vanuit thuis werken dus geen gereis en de cursus doen wanneer jij zelf wilt!
opleiding personal coach
Home.
Opleidingen Workshops Intuïtieve ontwikkeling. Mediumschap en Meditatie. Privé-consulten, Demonstraties mediumschap. Welkom op de website van de Spirituele Cirkel. Wij organiseren bijeenkomsten op het gebied van spiritualiteit. Dit doen wij door het geven van cursussen intuïtieve ontwikkeling, mediumschap, meditatie en trance.
cursus Persoonlijke ontwikkeling

Contacteer ons