Zoeken naar spirituele crisis

spirituele crisis
 
Spiritueel Noodgeval: Wanneer Persoonlijke Transformatie een Crisis wordt Psychose Anders: Een Geestelijke Benadering.
Dit revolutionaire werk onthult dat in de crisis van een spiritueel noodgeval de belofte ligt van spirituele ontwaking en vernieuwing. In veel gevallen dringen nieuwe rijken van mystieke en spirituele ervaring plotseling en dramatisch hun leven binnen wat resulteert in angst en verwarring.
spirituele muziek
Psychose of Spirituele Crisis?
Afgewisseld met peilloos diepe angst, het horen van stemmen soms, telepathische ervaringen en andere gewaarwordingen die erg lijken op een BDE, het niet meer goed in het lichaam zitten, volgens Parapsychologieprofessor dr.Hans Gerding die in 2012 een congres organiseerde over spirituele crisis.
Praktijkmanagement
GIDS VOOR SPIRITUELE EVOLUTIE.
Met feitelijke kennis en opgedane wijsheden wil geestkundige Freek van Leeuwen een baken zijn voor mensen die meer willen weten over de algeest en de geestelijke evolutieweg van de mens. Gerrit Jansen onthult de betere evolutieweg. Opwekkend interview lezen over illusie, wakker worden en inzicht? Wees wijs met spirituele numeroloog Gerrit Jansen.
led tl buis
MIJN SPIRITUELE CRISIS.
Ik heb groot aantal boeken over spirituele crisis en aanverwante onderwerpen gelezen om de schijnbare krankzinnigheid te proberen begrijpen en wat het probeert duidelijk te maken. Sommige donkere nachten kunnen subtiel of klein zijn, anderen kunnen alles opslorpen en dan is er ook nog van alles er tussenin.
slotenmaker echt
Links Peter den Haring.
Engels-Nederlandse sprankelende astrologe uit Amsterdam, Elizabeth Hathway. Topmassages en auralezing van Antilliaanse healer Giovanca Hooi in Zoetermeer. Creatieve therapie, rouwverwerking door kunstzinnige therapie. met de Rotterdamse kunstenares Loekie van der Burg., DJOJ, Rotterdams centrum voor cursussen en spiritualiteit. Kundalini en spirituele crisis.
bosman loodgieter
Inspirerend leven.
Een diepe crisis leidt tot een spirituele ervaring, en een grote verandering in haar leven. Daniƫlle verdiept zich in yoga en gooit het roer om, op zoek naar innerlijke vrede. In De Grote Waarheid deelt ze de inzichten die ze opdeed op haar spirituele ontdekkingsreis.
a3 fotolijst

Ontvang de meest waardevolle artikelen, checklists en interviews in uw inbox, lees als eerste het laatste nieuws en word direct een betere accountant. Meld je aan voor de Finance.nl Banenspecial, de wekelijkse nieuwsbrief met alle relevante vacatures in jouw mailbox.
Deelnemers Spirituele-agenda.nl.
Levenscoach; organiseert Spirituele Reizen, Workshops, Consulten en Behandelingen die je helpen je persoonlijke en spirituele groei te versnellen. Reiki cursus, Reiki behandeling, Haarlem, spiritualiteit, tarot, intuitieve ontwikkeling, mediumschap, voetreflex, NEI herapie, Engelen, Shambhala. Transformatie-Channeling Code individueel, Transformatie-Avonden, gericht op ontwaken.groep."

Contacteer ons