Zoeken naar spirituele wereld

spirituele wereld
 
spirituele wereld - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Spirituele Wereld.
Sinds een aantal jaren werd ons met de regelmaat van de klok gevraagd een boek te schrijven over de duidelijke en praktische lessen die we vanuit de spirituele wereld ontvangen hebben en over onze ervaringen op het spirituele vlak. In 2007 besloten wij aan de verzoeken gehoor te geven.
wissellijsten
De Spirituele Wereld Want de wonderen zijn de wereld nog lang niet uit.
2015-2017 De Spirituele Wereld is een product van HVD Mediaworks. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.
Taxi Vlaardingen
Nieuwetijdskind Magazine.
Toch schuilen er wel wat valkuilen en risicos in de spirituele wereld die er voor zorgen dat ik op mijn hoede blijf. Ik deel hierover graag een stukje uit het boek De weg naar waarheid van Nouk Sanchez en Tomas Vieira.
add en liefde
Waarom praten mensen die spiritueel zijn altijd zo zweverig? Bedrock. bedrock_logo_zwart copy 2.
Ik word er een beetje ongemakkelijk van en merk dat ik het irritant vind. Waarom kan ze niet gewoon normaal met me praten, zoals de rest van de niet spirituele wereld? Zit ze echt op een andere level dan ik en erger ik me daarom aan haar?
Spiritualiteit.
Het mysterie van koningsdag: wat zegt de geboortedag van de koning over zijn karakter en persoonlijkheid? Bestaan tussen twee levens in. Wat gebeurt er met een ziel na het stervensproces? Hoe ziet de spirituele wereld eruit? Ontdek wat mensen hierover zeggen na een diepe hypnose.
Spiritualiteit Wikipedia.
Op grond daarvan worden keuzes voor het volgen van zo'n' spirituele weg doorgaans bepaald door subjectieve verlangens en de verwachte meerwaarde voor de persoonlijke belevingswereld. Op deze wijze kan er ook sprake zijn van humanistische of uitgesproken atheïstische spiritualiteit of religiositeit.
Spiritualiteit Ook zo gevoelig?
Dat hoog sensitieve mensen geïnteresseerd raken in spirituele zaken is niet zo verwonderlijk als we bedenken dat we in onze cultuur weinig vinden dat ons echt aanspreekt. Er zijn zoveel richtingen die je kunt inslaan dat er altijd wel eentje te vinden is, waar jij je in kunt vinden. Waar je echter voor moet oppassen, is je te laten meeslepen en teveel buiten jezelf raakt. In het extreme geval, raak je het contact met jezelf en de wereld kwijt, word je ongrijpbaar voor anderen en zweverig.
De Spirituele Wereld Hare Krishna Nederland.
Wanneer we ons hart zuiveren, en onze liefde voor God herontwaken worden we gekwalificeerd om de spirituele wereld binnen te gaan, en kunnen we onze eeuwige dienst aan de Heer weer oppakken. Als we spirituele wereld bereiken hoeven wij als ziel nooit meer terug te keren naar deze materiele wereld.

Contacteer ons