Resultaten voor spirituele poort

spirituele poort
 
Tarot als Poort naar de Ziel Patriciërshuis.
Data en Prijzen. Tarot als Poort naar de Ziel. Wij zijn het misschien vergeten maar wij zijn Zielen die hier op Aarde een inwijdingsweg willen en kunnen doormaken. In wezen ziet die inwijdingsweg er voor iedereen in grote lijnen hetzelfde uit. In essentie zijn er voor ieder unieke mens enorme verschillen in ontwikkeling. Het boeiende van ons werk is de enorme diversiteit aan Zielen die wij in ons werk ervaren. Iedere ziel vraagt om een nauwkeurige individuele begeleiding en afstemming. Iedere Ziel leert ook weer enorm veel van de ander in de groep. Eenheid in Diversiteit is heel bijzonder om te ervaren en aan te gaan. Diversiteit in Eenheid durven te ontwikkelen vraagt soms enige hulp en begeleiding. Wij werken op diverse manieren met die Inwijdingsweg, maken die op veel manieren zichtbaar, zodat ieder individuele mens daarin kan gaan meeresoneren en zichzelf en zijn Zielezijn daarin leert herkennen en ervaren. Daarvoor zijn onze opleiding, ons groeitraject, onze spirituele trajecten en de diverse mysteriespelen en reizen van groot belang.
spirituele muziek
Mystiek als Spirituele Poort Startpagina Facebook.
Mystiek als Spirituele Poort. 12 februari 2015. Ontdek hier hoe ook jij een ware Beauty kunt worden! Mystiek als Spirituele Poort. 11 februari 2015. Ben jij een fan van Natuurlijke Cosmetica.klik dan op de volgende link http//www.gezondecosmetica.nl.: Mystiek als Spirituele Poort.
Lg
Home.
Volgende 4 activiteiten in de Poort klik op de foto's.: Wat is de Poort. De Poort is een plek van stilte en ontspanning in een stad vol beweging. Het biedt je ruimte om te denken, te voelen en te zijn wie je bent, maar bovenal is het een poort naar lichtheid en vreugde.
films in den haag
Poortdagen Tweelingzielen en meer.
Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna. Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben.
De Spirituele Poort heeft ruimte voor. Mireille van Rijn Medium Facebook.
De Spirituele Poort heeft ruimte voor spirituele Toppers! spiri-coaching, mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen! Zie vacature site! Vacatures Mireille weet meer. Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld! Mireille van Rijn Medium. 9 juni 2012. De Spirituele Poort heeft ruimte voor spirituele Toppers!
Sterrenpoort.
Natuurlijk kunnen zij met hun ruimteschepen rond de Aarde vliegen en missies uitvoeren, maar dat doen ze alleen op verzoek van mensen of de spirituele hirarchie. Een poort daarentegen geeft ze de mogelijkheid om veel directer te communiceren met de mensheid of zoals we onlangs gezien hebben, met het Devarijk.
Tijd/Ruimte Poorten / Spiritueel Filosofie Wetenschap Inverbindingmetjezelf.jouwweb.nl.
De negende poort is het einddoel van onze reis naar Indonesië Andere locaties die ontoegankelijk zijn vanwege politieke en religieuze strijd zijn de Tempelrots in Yerushalaim en zijn tweelingziel de Kaba in Mekka. Een SterrenPoort die in het nieuws kwam door piraterij is de Bab el Mandeb Poort der Tranen.
Welkom bij Puur Medium, Dé Spirituele en ParanormaleHulp en Advieslijn!
Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde, vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.

Contacteer ons