Meer resultaten voor spirituele bijeenkomst

spirituele bijeenkomst
 
Spirituele bijeenkomst met Elles Bos steenwijkercourant.nl Uit Evenementen.
Kleurrijk jaar in de Birdy Bush. Gea Karssemeijer en Hanneke Wijshake. Spirituele bijeenkomst met Elles Bos. Geplaatst op dinsdag 10 maart 2015 1507.: Steenwijk Medium Elles Bos heeft al enige tijd een praktijk in Steenwijk. Haar doel en passie is het om de spirituele wereld tot leven te brengen.
spirituele muziek
Het einde van de spirituele zoektocht Achtergrond Info AltNed.
Hoogstens zal hij na een spirituele bijeenkomst even een kick ervaren, maar dat gaat weer voorbij. De satsang-kick is verslavend. Omdat het voorbijgaat zal hij geneigd zijn om weer snel naar een volgende bijeenkomst te gaan. Voordat je het in de gaten hebt is er dan sprake van spirituele verslaving.
flavourtec liquid
Activiteit: Spirituele bijeenkomst Stadsnieuws Tilburg. persgroep-logo.
spirituele bijeenkomst Het Keltisch Pentagram, boodschappen ahv foto's' en voorwerpen Yvonne Trommelen, 19.30u, 5., deel deze activiteit. Melis Stokestraat 40. Zo gauw als ik bij jullie ben wil ik het wel inzien. Ik ga na kerst naar Tilburgmisschien, op een avond af.
paypal casino deposit
Jaarprogramma 2018 van Spirituele teksten: online-programmas, thema-bijeenkomsten en verdiepingskringen Spirituele teksten.
Opnieuw beginnen cirkelgang of spiralengang? Spirituele Pasen en Pinksteren april en mei. Spirituele Kerst december. Tenslotte wordt in meer dan 12 plaatsen de verdiepingskring Mysteriën van God, kosmos en mens van 4 bijeenkomsten gehouden. De vijfde en laatste bijeenkomst is landelijk en wordt gehouden in Haarlem.:
Praktijkmanagement

Spirituele kracht wordt groter bij meer deelnemers. Die mogelijkheden biedt Lingsfort dus. Tot méér dan 150 personen. Overleg met ons over wat u zoekt en wat u wilt. Ontdek één van de mooiste plekjes voor uw spirituele bijeenkomst. Wanneer wilt u met uw groep op stap?
slotenmaker middelburg
Spiritualiteit Orde van Sint Lazarus.
Najaars spirituele bijeenkomst 2016. De Najaars spirituele bijeenkomst 2016 vond plaats op zaterdag 10 september in bezinningscentrum Stal op de Kaag, gelegen op het Kaageiland. Het thema was Broederschap en Barmhartigheid, het werd ingeleid door de pastores van de Orde.
houten fotolijst 13x18
Spirituele agenda Netsamen December 2018.
Licht bijeenkomst boswandeling Solse Gat. We vieren samen het LICHT tijdens de winterzonnewende van 22 december! Met geleide Lichtmeditaties en activaties op bijzondere. Lichtwerk, Spirituele groei. Reserveren gaat via http//www.strohplatz.com/zelfvoorzienend: en daar vind je ook andere locaties en data. Je bent van harte welkom!
Spirituele ervaringen: meer tussen hemel en aarde Psychologie Magazine.
Ties Fakkel 28 bezocht de Indiase knuffelgoeroe Amma. In haar nabijheid had hij diverse spirituele ervaringen. Ik hockeyde op hoog niveau, zat op het tweetalig vwo, had veel vrienden en leuke meisjes om me heen. Voor de buitenwereld leek alles te kloppen, maar ik haalde er geen voldoening uit. Ik zocht afleiding in ongezonde dingen: roken, drinken, ruziemaken. Ik vond mezelf geen prettig persoon, zat zelfs zo slecht in mijn vel dat ik met mijn vader meeging naar een bijeenkomst van Amma in Nederland.

Contacteer ons