Meer resultaten voor spirituele vakantie

spirituele vakantie
 
spirituele vakantie - Spirituele Ontwikkeling I.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
spirituele dating
Djoj in Travel.
Spiritualiteit staat tegenwoordig meer voor openheid voor nieuwe ideeën, zoals het in verbinding staat het de kracht of het wezen van het diepste zelf. Laat je inspireren door een spirituele vakantie voor lichaam, geest en ziel. MASSAGE WEEK 21-28 april 2017.
biofood
Spirituele vakantie in Toscane.
In Agririsidence Pomaia kan men genieten van een onbezorgde vakantie en op loopafstand deze inspirerende plek verkennen. De Dalai Lama verbleef meerdere malen in Pomaia, zijn laatste bezoek was in 2001. Ook beroemdheden als Richard Gere en Orlando Bloom zijn terugkerende bezoekers van het Instituut. schilders werken de gedenkbeelden bij kunstenaar aan het werk in de tuin van instituut. In het kloostergemeenschap leven boeddhistische monniken bhikkhus en boeddhistische nonnen bhikkhunis. In het klooster houden de bhikkhus en bhikkhunis de door Boeddha zó opgezette optimale levensstijl aan voor het halen van de nirwana staat van heiligheid. De Bhikkhus van Tibet dragen bordeauxrode gewaden en scheren het hoofd kaal. Bhikkhus hebben individuele taken in het klooster, zoals administratieve taken, de schoonmaak en onderhoud van de gebouwen. De vele vrije tijd wordt gebruikt voor meditatie en studie van de boeddhistische geschriften. De dertien dhutanghas regels maken hun leven eenvoudiger fysiek armoediger. Enkele van die regels zijn.: hun leven wijden aan de leer van Boeddha in zichzelf. het slechts één maaltijd per dag eten in de ochtend. niet gaan liggen als men rust. geen geld gebruiken of ontvangen tevreden zijn met wat je hebt. Het spirituele programma van de monniken en nonnen bestaat o.a.
google analytics
Spirituele Vakanties Anand Opleidingen.
Bij de klassieke massage leer je diepere spanningen in de spieren los te maken door ze volgens de optimale manier te kneden. Programma van de spirituele vakanties.: Het programma van de spirituele vakantie is afhankelijk van de variant die je kiest.
kleine koelkast
Spirituele-reizen Peru Nederland India Bali Ierland.
Soul Quest in Cornwall Soul Quest reizen verzorgt spirituele reizen in Engeland en Frankrijk. Reizen van verdieping en transformatie. Spirituele Reis Engeland Spirituele vakantie in Engeland, Het geheim van Atlantis langs de Engelse Sterrenweg, Een fascinerende trektocht. Uw link hier?
douchewand
Spirituele Reizen.
Als organisator kun je een reisaanbieder account maken en eenvoudig je reizen etaleren. Maak hier je eigen reisaanbieder account en upload je reizen in enkele stappen. SpiritueleReizen verzamelt de mooiste retraites, yogavakanties en spirituele reizen. Voeg reis toe. Copyright Spirituele Reizen 2018.
VPN
Spiritueel reizen is hot Singlessite.
Dit artikel is geschreven in samenwerking met Spirituele Vakantie Reizen. Spirituele Vakantie Reizen wil mensen graag inspireren, verbinden en laten zien dat leven vanuit hoofd, hart en ziel voor iedereen mogelijk is. De organisatie biedt bijzondere en verrassende spirituele reizen: Bewustwordings Reizen.
vis sleutel
Boeddhistisch India Lumbini spirituele reis PANGEA Travel.
familie van Walraven. georganiseerde fiets vakantie. Harry de Mulder. wat een indrukken en wat zijn die boeddhistische pelgrimsplaatsen indrukwekkend. Hans en Jolanda. Onwaarschijnlijk persoonlijke service, tot in de puntjes verzorgd. Sofie en Joris. Tip: Zin in actie bij Jaipur? Stap dan s morgensvroeg op een mountainbike! Vraag een offerte aan. home India Rondreizen In het spoor van de Boeddha. 19-daagse spirituele reis voor iedereen die geïnteresseerd is in het Boeddhisme.

Contacteer ons