Meer resultaten voor spirituele relatie

spirituele relatie
 
Wat is een spirituele relatie? Women Online.
In een spirituele relatie hebben de betrokken personen een diepe band met elkaar, die in het binnenste van hun hart wordt gevoeld. Een spirituele relatie is een relatie waarbij je een spirituele verbintenis voelt, zowel lichamelijk, geestelijk, als op andere niveaus.
spirituele cursus
Autonome relaties Relaties vanuit vrijheid en verbinding.
De angst voor verlies van je relatie verdwijnt en je hebt de ander niet meer nodig om gelukkig te zijn. Conflicten worden de bron van persoonlijk uitzoekwerk waarin je dus steeds meer over jezelf ontdekt en verwerkt. Je relatie wordt meer een bron voor je spirituele groei dan voor liefde en geborgenheid.
ergonomisch
Dit zijn de 5 principes van een gelukkige relatie volgens liefdesgoeroe Jan Geurtz Happinez.
Maar wanneer je je bewust wordt van deze behoeftes en hierover open communiceert, kun je elkaar volgens Jan Geurtz liefdevol terugfluiten: In een spirituele relatie herken je die behoefte aan geruststelling bij elkaar en bespreek je het: voel jij ook een afhankelijkheid ontstaan, en zullen we proberen daar niet in te trappen en onze zelfstandigheid te behouden?
relatie site
Stappen naar een goede relatie: de 7 spirituele wetten Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Als je jezelf een blijvende, spirituele verheffende relatie ten doel stelt, doe je er goed aan ervoor te zorgen dat jij en je partner een gemeenschappelijke visie op die relatie hebben en het eens zijn over jullie waarden en overtuigingen, je belangstellingssfeer en de mate van betrokkenheid bij elkaar.
Een hoger niveau met in je spirituele liefdesrelatie 7 tips!
Hoe word ik gelukkig? Bereik een hoger niveau in je spirituele liefdes relatie divider stylesolid top20 bottom20 1 Verbind je beide met iets hogers Door je beide te verbinden en over te geven aan zowel elkaar als een hogere macht verandert je normale relatie in een spirituele relatie, het.
Het spirituele proces van loslaten en 4 tips het je dat doet. Facebook. Linkedin. Pinterest. Twitter.
Het spirituele proces van loslaten 4 tips voor meer intimiteit in je relatie en in je leven. 16 mei 2013 By irmabuenk 3 Reacties. Loslaten kan van toepassing zijn op heel veel situaties, ervaringen en dingen. Om maar eens wat te noemen: schuldgevoel, ongezonde relaties, controle willen hebben, verslavingen, co-afhankelijkheid, bindingsangst, verantwoordelijkheden, materialisme, faalangst, negatieve gedachten, perfectionisme, etc.
Inspirerend leven.
Jouw Hogere Zelf een hoger bewustzijn dat jou aanstuurt en gidsen communiceren met jou, om jou te begeleiden in dit proces. Vaak zijn er door jouw Hogere Zelf omstandigheden gecreëerd, waardoor jullie relatie op een rustig tempo verloopt. Het kan zijn dat één van jullie of beiden in een andere relatie zitten.
Spirituele relatie? Seedz for Life.
Jan Geurtz beschrijft het zo: Een spirituele relatie kun je met elkaar als liefdespartners ontwikkelen als die niet langer gebaseerd is op behoeftigheid en angst, maar op liefde en spirituele ontplooiing. De spirituele relatie is een relatievorm waarin de partners hun autonomie en spirituele ontwikkeling voorop stellen en elkaar daarbij helpen.

Contacteer ons